Да гълтам или не, това е въпросът?!

1
Добави коментар
milk1
milk1

Ето че трябва да поговорим по женски и да обсъдим отговора на един въпрс, който вълнува всички дами – „Да гълтам или не?“. Едно проучване е дава отговор: Да, дами, гълтайте! – защото това ще ви направи по-здрави. „State University of New York“ смята, че е абсолютно задължително, тъй като спермата има положително въздействие върху здравето на жените и в частност – психичното здраве.

Какво всъщност е спермата?

Според изводите от направеното изследване, спермата на мъжа има съставки, които могат да повдигнат настроението на една дама и да засилят любовта между двойката. Спермата се състои основно от кортизол, естрон и окситоцин, но и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният дори може да бъде толкова успокояващ, че има приспивателно действие).

Оставете презерватива на нощното шкафче!

В проучването се включили 300 доброволки. Всяка една от тях поела в тялото си сперма. Няма значение дали орално или вагинално, извода е че след акта всяка една от тах се чувствала в пъти по-щастлива!

Свирката: новият антидепресант?

Дамите, които никога не използват презерватив по време на с*кс, показват по-малко симптоми на депресия от тези, които редовно го употребяват.

Ето, мили дами, гълтайте! Явно е здравословно…

Снимка: www.novini.bg Автор: Stefi

Да гълтам или не, това е въпросът?!Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)