5-те най-горещи голи GIF-чета със Скарлет Йохансон

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Скарлет Йохансон е една от съвременните секс икони, чиято звезда грее с пълна сила в някои от най-добрите холивудски продукции през последните години. Пред апетитните форми на американската актриса се прекланят милиони мъже по цял свят и, съвсем разбираемо, появата  ѝ на малкия или на големия екран предизвиква масово въодушевление от еректилен характер.

Звездата от „Изгубени в превода“, „Отмъстителите“ и от снимания в България „Черната далия“ има немалко разгорещени сцени с редица други холивудски знаменитости, както от мъжки, така и от женски пол. Нейната необуздана сексуалност достига, определено, завидни висоти в един от последните и филми – „Дон Джон“, в който си партнира с Джоузеф Гордън-Левит.

Въпреки всичките провокативни сцени с участието на Скарлет, в малко от тях, почитателите ѝ имат късмета да се насладят на нейното божествено тяло, но лишено от ограниченията на дрехите т.е. голо. За да задоволим апетита на привържениците на звездата към подобни кадри, сме подбрали пет убийствени GIF изображения, в които Скарлет показва, колкото се може повече плът.

Enjoy, дето се вика!