27 брутални снимки от новогодишната нощ

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Депресиращо познати сцени от новогодишната нощ във Великобритания

„Дейли мейл“ спази традицията си и тази година, показвайки на света как младите хора отбелязват новата година във Великобритания. Бруталните фотоси показват познатите пияни сцени по улиците на големите градове.

Депресиращо познати сцени от новогодишната нощ във Великобритания

Само за една нощ бяха арестувани над 100 души заради сексуално насилие, сбиване, хулигански прояви по време на тържествата в централната част на Лондон. Междувременно някои от тях бяха прибрани и в медицински заведения. Средно на 15 секунди е викана медицинска помощ заради прекомерната употреба на алкохол.

Дежурните полицаи в новогодишната нощ са работили усилено, за да осигурят безопасността на празнуващите в централната част на Лондон, коментира главен инспектор Робин Уилямс.

От снимките виждаме, че еднакво активни са и мъжете, и жените. Дамите по нищо не отстъпват на господата нито по питиетата, нито по скандалното поведение. И ако на един мъж му е простено да се налива на улицата, то за една жена това е голям срам. Е, госпожиците от снимките явно не мислят така! Виждаме ги как повръщат, залягат по земята, нафиркани до козирката…

Боклукът по улиците пък е истински ужас. Уличните боклукчии със сигурност са имали напрегната смяна рано тази сутрин…

27 брутални снимки от новогодишната нощ 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари