Ивана слиза от сцената, става бизнес дама

1
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Един от идолите на стотици хиляди поп-фолк почитатели – Ивана вече е на път да сложи край на певческата си кариера. И то не, че самата тя го е решила, а това предсказват няколко ясновидци.

Кристина Сунгарска предрича на певицата ново поприще през 2014 година, маг Сибила пък казва, че тя ще се насочи към някакъв друг вид бизнес и ще остави пеенето. Ясновидките са единодушни, че Ивана ще разбере, че времето й на сцената вече е отминало и затова сама ще реши да напусне фолк сцената, защото ще осъзнае, че иска да я запомнят в силата си, красива и игрива, отколкото да се сбабичоса на сцената и всички да й се подиграват.

Това решение вече е узряло в нея и ще се случи през 2014 година, твърдят маговете. Това решение фолк дивата обмисляла от доста месеци и годин, но сега най-после щяла да се реши да го направи. Ясновидките са сигурно, че бизнесът няма да й донесе неуспехи и разочарования и певицата ще има същите доходи, каквито досега, а може и по-високи.

Ивана пее от малка, като прощъпулникът й е, когато като гимназистка придружавала баща си по морето, но певицата не дошла и се наложило да я замести. Тя стана много популярна далеч по-късно през 2000-та година с песента си „Сто патрона“, а по-късно и с големия хит „Шампанско и сълзи“.

След това завладя публиката и в продължение на години бе номер едно в целия поп-фолк жанр, изпреварвайки даже и Глория. От няколко години се говори, че певицата смята да се оттегли и да направи собствена кръчма в Пловдив, както и конкурс за млади фолк-таланти, които ще открива и мениджира, както и ще ги лансира в кръчмите.