Любовен хороскоп за 2014 г.

12
Добави коментар
si111
si111

Астролозите направиха Любовен хороскоп за 2014 г., а дали вярвате или не, това зависи от вас.

Любовен Хороскоп на Овен, Телец, Близнаци за 2014 година.

Овен

За Овена 2014 е годината на любовта! До 23 декември 2014 Сатурн ще бъде в дома, който отговаря за чувствеността и страстта. Поради това, трябва да обърнете по-сериозно внимание на въпросите свързани с интимността. Очакванията са, да създадете силна връзка, на базата на емоционална и физическа интимност, а не да загубите времето си в уклончива романтика. Първоначално ще ви е трудно да се приспособите към желанията на звездите, но през втората половина на годината ще сте наясно със себе си, ще  управлявате своята чувствена енергия и ще отворите много врати на хората към вас, а сред тях и на най-важния човек.

Марс в началото на 2014 г. се намира във Везни,  знак  противоположен на вашия, но също така и дом, отговарящ за отношенията. Най-вероятно, под негово влияние, през първата половина на годината изживявате своите романтични чувства.

Вашия Марс ще бъде ретрограден от 1 март до 19 май, така че в този период очаквайте незначителни конфликти с близките си хора . Планетата ще остане в дома, който отговаря за връзките до 25 юли. След това се премества в дома, отговарящ за чувствеността и страстта, където ще остане до 13 септември. Ето защо в периода от средата на юли до средата на септември е най-доброто време за действие на любовния фронт.

16 юли е знакова дата за вас, намирате се в дома, който отговаря за любовта, заедно с Юпитер. С негова помощ може да осъществите значими за живота ви нови познанства и да срещнете Голямата Взаимна Любов. Ако това се случи и прерасне в дългосрочни отношения, Юпитер ще даде на вашия съюз и огромна доза романтика .

До 10 октомври Марс върви към ретроградност и се връща обратно в своя дом, отговарящ за чувствата и страстта на връзките. През този период можете да си върнете изгубена, бивша любов. Това е възможно, но с нея ще се върнат и старите проблеми, на които отдавна ви се е искало да сложите край.

Венера, планетата на любовта и красотата, ще бъдат във вашия знак от 2 до 28 май. По това време, вашето настроение и подход към живота ще бъдат подчинени, единствено на романтиката.

Телец

Сатурн ще бъде в дома, който отговаря за връзките до 23-ти Декември 2014, до тогава Телеца ще отдели много време за личния си живот. Най-вероятно вие ще искате силни и искрени отношения със семейството си, приятелите, бизнес партньорите, а не обикновено, мимолетно и необвързващо ежедневие.

Ако вече сте във връзка, трябва да я оцените реално, без да се поддавате на илюзии. През тази година е възможно, някои Телци ще бъдат отделени от близките си за известно време. Това на пръв поглед няма да ви хареса, но в същото време, тази раздяла ще насърчи по нататъшното ви развитие.

Свободните Телци ще имат много сериозни и примамливи романтични запознанства. Дори когато Сатурн напусне дома си, който отговаря за отношенията, на 23 декември, любовния живот ще ври и кипи, защото ще попадне в дома, отговарящ за чувствата и страстта. 2014 година е важен период за вътрешния ви растеж и развитие, към изграждане на сериозна връзка .

От 4 до 10 октомври Меркурий ще бъде ретрограден в дома отговорен за връзките. Поради това, през този период в живота ви, могат да се върнат хора от миналото: бивша страст или приятел. Слънчевото затъмнение на 23 октомври, значително ще повлияе на личния ви живот: може да донесе подновяване на приключили отношения или да даде шанс на нова гореща връзка. Вашият владетел Венера, ще бъде в Телец от 28 май до 23 юли. През този период, можете да реализирате много романтични надежди.

Близнаци

На Близнаците в 2014-та, любовта не винаги ще доставя само положителни емоции. В началото на годината, Венера – планетата на любовта, ще бъде ретроградна в дома отговарящ за страстта и любовта. Под това влияние, можете да решите, че нямате реална връзка на емоционално и физическо ниво и отчаяно да търсите близост.

Марс през цялата първа половина на годината ще бъде в сектора на любовта, което ще засили нуждата ви от нежни чувства. От 1 март до 19 май той ще бъде ретрограден, така че в този период може да имате проблеми в личния си живот, като и чести конфликти с любимия човек или най-близките си хора. Свободните близнаци, може да започнат много противоречиви, хаотични и конфликтни отношения, придружени от бурни скандали и бързи помирения в леглото.

Меркурий ще бъде ретрограден в любовта от 10 до 25 октомври. През този период, трудно ще намирате допирни точки с близките си. Не е изключена появата в живота ви на бивши любовници.

Плутон ще остане в дома, отговорен за страстта и любовта през цялата година, което ще увеличи вашата жажда за силни и светли чувства.

На 23 декември, Сатурн влиза в дома, отговорен за връзките. Под негово влияние, най-вероятно ще анализирате личния си живот и ще осмислите, какво трябва да се промени и какво напълно да се отхвърли .

За Рак, Лъв и Дева вижте тук

За Везни, Скорпион и Стрелец вижте тук

За Козирог, Водолей и Риби вижте тук

Любовен хороскоп за 2014 г. 3.00/5 (60.00%) 2 votes