Силни и стилни всеки ден!: Вдъхновяваща история за молива

1
Добави коментар

Създателят на молива отдели молива настрана, точно преди да го сложи в кутията.

„Има 5 неща, които трябва да знаеш,” казал той на молива, „преди да те дам на света. Помни ги винаги и никога не ги забравяй и винаги ще бъдеш най-добрият молив, който е възможно да бъдеш.”

„Първо: Ще можеш да правиш много велики неща, но само ако позволиш да бъдеш в ръката на някой.”

„Второ: Ще изпитваш болезнено подостряне от време на време, но ти ще имаш нужда от него, за да станеш по-добър молив.”

„Трето: Ще можеш да поправиш всички грешки, които си направил.”

„Четвърто: Най-важната част от теб, винаги ще бъде тази, която е отвътре.”

„И пето: На всяка повърхност, върху която те използват, трябва да оставиш своя следа. Без значение от условията, трябва да продължиш да пишеш.”

Моливът разбрал и обещал да помни и отишъл в кутията за моливи с мисия в сърцето си.

Сега заместете мястото на молива с вас. Винаги ги помнете, не ги забравяйте и ще бъдете най-добрият човек, който е възможно да бъдете.

Първо: Ще можеш да направиш много велики неща, но само ако позволиш да бъдеш воден от Божията ръка. И ако позволиш на други хора да бъдат до теб заради невероятните таланти, които притежаваш.

Второ: Ще изпитваш болезнено подостряне от време на време, сблъсквайки се с различни проблеми в живота, но ти ще имаш нужда от това, за да станеш по-силен човек.

Трето: Ще можеш да поправиш всички грешки, които си направил.

Четвърто: Най-важната част от теб, винаги ще бъде тази, която е отвътре.

И пето: Навсякъде където минеш, трябва да оставиш своя следа. Без значение каква е ситуацията, трябва да продължиш да изпълняваш задълженията си.

Позволете на тази притча за молива да ви вдъхнови да си спомните, че вие сте един специален човек и само вие можете да изпълните предназначението, с което сте се родили.

Никога не си позволявайте да се обезкуражите и да си помислите, че животът ви е незначителен и не можете нищо да промените!