Галена вбеси колежките си (ВИДЕО)

18
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Галена заби колежките си с нов хит навръх Нова година

Галена пусна нова песен, която се очертава като тотален хит, видя Womens.bg. Интересът към парчето обаче не е  заради уникалния текст или музика, а само заради приликата с мелодрамата на Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия.

Галена вбеси колежките си

Феновете на Галена веднага видяха в текста историята на Николета Лозанова. Самата Николета пък не спря да пуска статии за скандалната песен на страницата си във Фейсбук. Вниманието, което отделя на “Завиждайте” безспорно показва, че вижда себе си в текста на песента.

Така Галена за пореден път нанесе съкрушителен удар на колежката си Алисия, която не може да се отърси от раздялата с Валери Божинов. Песента е адресирана и до всички момичета, които се целят в леглото на футболиста.

Womens.bg припомня, че преди малко повече от година бившата на Божинов вбеси Николета Лозанова с песента си “На кръгъл час”. Фолкзвездата сложи на място водещата на “Поверително” елегантно  и с финес. Сега Галена отвръща на удара със “Завиждайте”. Ако не са личните им драми, за какво ли ще намерят да пеят, иронизират ги форумци…

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Галена вбеси колежките си (ВИДЕО) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари