Любовен хороскоп за 2014: Телец

2
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

За любвеобилните, но и много ревниви представители на знака Телец предстои една интересна година, изпълнена с преживявания. Още в първия месец на 2014 година мнозина от Телците ще изпитат непреодолимо влечение към противоположния пол, което ще ги накара да се държат глупаво и да извършват безумни неща, за да покорят обекта на желанията си. Телците са праволинейни и безхитростни, затова ще им бъде достатъчно сложно да постигнат целите си, което от своя страна често ще ги довежда до депресивни настроения.
За разлика от неангажираните Телци, тези, които са в любовни отношения ще бъдат неспокойни и ревниво подозрителни към своя избранник. Много от тях ще се опитат да получат доказателства за изневяра от страна на пратньора си, ще ровят във вещите му, ще го следят и постоянно ще проверяват къде и с кого се намира в момента. Това може да се окаже опасно за телците, тъй като любимият човек, уморен от липсата на доверие може да постави категорично въпроса за прекратяване на взаимоотношенията, което ще накара Телците да се почустват обезкуражени и депресирани.
Звездите съветват представителите на зодия Телец да се вгледат в себе си през пролетните месеци, да изяснят чувствата си, което ще помогне за възстановяване на добрите отношения с партньора. Телците, които наскоро са намерили сродната си душа, трябва да бъдат внимателни през април и май 2013, тъй като могат да бъдат използвани с користни цели. Човекът, в когото наскоро сте се влюбили може да използва чувствата, за да получи привилегии или финансови облаги за себе си и своите близки, дори може да примами Телеца към брак, за да може да се възползва от средствата и имуществото му. Звездите съветват да се въздържате от неразумни и прибързани решения, даването на големи суми на заем или решение да сключите брак с човек, когото познавате по-малко от една година.

Много безпокойства очакват Телците и през лятото, особено през юни и юли.. Хората, родени под този знак ще бъдат особено сексуално привлекателни за противоположния пол. За мнозина от Телците ще бъде изключително трудно да устоят пред съблазънта за извънбрачна авантюра. Еротичен натиск, най-вероятно от колега или колежка на работното място може да доведе до изневяра от страна на Телеца към партньора му, което ще тежи на съвестта му и ще го измъчва. Най-доброто нещо, което може да направите е да не се измъчвате, а да съберете сили и да признаете на любимия човек изневярата си и да помолите за прошка. Единствено в този случай телците имат шансове да разрешат проблема по мирен начин и да съхранят отношенията с партньора. Ако премълчите случилото се, може да се сблъскате и с неприятния момент на шантаж. В този случай изневярата Ви все пак ще бъде разкрита, но ще донесе много душевни страдания и на Вас, и на Вашия партньор.
Септември, октомври и началото на ноември са месеците от годината на Дървения Кон, които ще бъдат брагоприятни, той като това е времето, което е подходящо за обяснения, признания и уточняване на отношенията с любимия човек. Освен това е и идеалното време за зачеване на дете. Необвързаните представители на зодия Телец имат реалната възможност да срещнат истинската любов или човека, който в началото ще стане добър приятел, към който не изпитват никакво сексуално влечение. Но след една страстна нощ с него, може завинаги да съедините съдбите си.
Към края на годината Телците ще преживеят бурно и опасно време, в което от тях ще се изсква да докажат любовта си. Дайте на партньора си цялата обич и внимание, което заслужава и в никакъв случай не правете компромиси с чувствата, за да постигнете взаимно доверие и любов във връзката си.