Бориса разкри причините за раздялата с приятеля си

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Топмоделът Бориса Тютюнджиева реши да разкрие какви са причините да се раздели с дългогодишната си половинка. До скоро красавицата имаше сериозна връзка, но малко преди края на 2013-а година тя обяви официално, че вече е сингъл.

„Причините за раздялата не са конкретни, но са трупани с години. Понякога просто осъзнаваш, че човекът до теб може би не е това, което търсиш… или разбираш, че не го познаваш достатъчно добре, колкото си мислeл. След 4-годишна връзка или нещата се задълбочават, ако любовта ви е силна, или се прекратяват. При нас беше второто, няма да кажа никога лоша дума за човека, с когото съм имала много хубави моменти и му пожелавам късмет и щастие занапред, както на него, така и на хората около него“, сподели Бориса пред списание Love Style.

Тя добави още и, че в момента се чувства много добре и е готова да посрещне всички нови предизвикателства, които я очакват, както в личен, така и в професионален план. „Гледам да наваксам всички емоции, които съм пропускала преди, защото няма какво да си кривим душата – истината е, че когато имаш сериозни отношения с някого, мислиш много повече за него, отколкото за себе си, и си готов да жертваш много неща в името на връзката ви. А все пак да не забравяме, че аз съм прекалено млада и животът е пред мен… Тепърва ме очакват много хубави мигове“.

Относно темата дали до хубавицата в момента има нов мъж, тя разказва, че предпочита да остане сингъл, докато съдбата я срещне с човека, който ще си заслужава.