Идеи за хоби за жени над 40

13
Добави коментар

Изработване на свещи. Материали можете да закупите от магазините за хоби. От там нататък ви трябва съвсем малко практика и богато въображение. Изработените от вас свещи можете да използвате за декорация на дома или за подарък. Освен цветове, можете да си „играете“ и с различни комбинации от аромати.

Изработване на бижута и украси. Мъниста, фигурки, въженца и синджири от всякакъв вид и размер могат да бъдат комбинирани както за изработването на бижута, така и за украси за пердета, шкафове и стени.

Плетене на една или две куки. Следете модните тенденции и плетете шалове и шапки за порасналите си деца и/или внуци – те ще ви бъдат благодарни, а можете и да изкарате някой лев от продажба на модерни аксесоари.

Рисуване. Дали във вас не дреме истински творец? Никога няма да разберете, докато не опитате. Включете се в курс по рисуване или си оборудвайте домашен кът за изкуство. Дори и да не произведете нито един шедьовър, удоволствието ви е гарантирано. Ако пък се окажете талант, не само ще украсите дома си със собствени произведения, но и ще спечелите нова популярност сред своите приятели.