Ванко 1 обсъждал обща песен с Лили Иванова

28
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

В първата събота на 2014 година Николета Лозанова и клюкарката Лили събират в една лимузина най-горещите мъже на България. Компанията ще обсъди интересните събития от годината, в която стартира „Поверително от NL“.

Харесай страницата ни във Facebook

В първото за издание на телевизионния таблоид за Новата година клюкарката Лили ще покаже всичко от папарашките разкрития, което остана скрито за зрителите през изминалата година.

Неизлъчвани кадри от интервютата на Галена, Цветелина Янева, Емилия и Део ще припомнят емоциите, които звездите споделиха пред камерата на „Поверително от NL“. Най-вълнуващото сред тях е това на Галена, в което най-стилната поп-фолк певица признава: „Сексът с Галин е истински страстен!“. Нейната изповед пред DJ Дамян  е един от бисерите в колекцията на „Поверитлено от NL“ през годината.

Самият DJ Дамян ще се качи в лимузината при двете изкусителни красавици – Николета Лозанова и клюкарката Лили. Секссимволът на поп-фолка признава, че е правил секс на най-необичайни места, включително и във фоайето на хотел, където е имало и камери. Без грам притеснение Дамян заявява: „Адски съм разочарован от Емануела като човек!“ и допълва: „Интригите са в основата на нашия бизнес. Проблемът е коя ще налапа следващия с пари“.

В луксозната лимузина на Николета се качва и Христо Сираков. Той не пропуска възможността открито да сваля водещата и нейната репортерка. Столичният плейбой разкрива, че е бил готов на ожесточена съдебна битка с майката на сина си Ирен Онтева, но признава, че бившият мъж до нея – Давид, го е спрял. Носителят на  прякора „стоте манекенки“ е категоричен, че приятелство между мъж и жена не може да има, освен ако жената не е грозна. Бохемът разкрива най-дълго пазената тайна само за „Поверително от NL“ – бременна ли е Зара. Сираков откровено заявява, че с бившата си изгора са в добри отношения.

Луксозният воаяж продължава в компанията на Ванко 1. Пред дългогодишните си приятелки рапърът заявява, че многократно е водил разговори с естрадната прима Лили Иванова. В един от тях даже са говорили за общ музикален проект. Пловдивчанинът признава, че в днешния музикален бизнес не е важно дали можеш да пееш. „Важното е да имаш отношение!“, казва Ванко 1 и определя себе си като много палав в миналото. „Днес основен приоритет са децата ми!“, категоричен е рапърът.

В първото за годината издание на „Поверително от NL“ Кристина Сунгарска ще направи нумерологична прогноза за 2014 година на Глория, Ивана, Сашо Диков, Яна Димитрова, Преслава, Галена, Део, Анелия, както и на самата Николета Лозанова.

Коментари

коментар(а)