ТОП 10 на най-красивите сватбени рокли на знаменитости

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Те са красиви, богати и известни, а сватбените им рокли никога няма да бъдат забравени

Всяка жена иска да бъде най-красивата булка с най-красивата сватбена рокля. Тази привилегия обаче е дадена на малцина. Знаменитостите могат да си позволят не само най-пищните тържества, но и най-красивите булчински рокли, които ги превръщат в приказни феи.

Най-красивите звездни рокли

Cosmopolitan.com ни сюрпризира с невероятна селекция от звездни рокли, които спокойно можем да определим като най-впечатляващите на всички времена.

Първа в класацията е Кристина Ричи, която се омъжи за Джеймс Хердеген преди няколко месеца. Актрисата шашна феновете си с невероятната си сватбена рокля – дело на Живанши. Влюбените се запознаха през 2011 година покрай сериала Pan Am, който в крайна сметка беше спрян. Въпреки това, на снимачната площадка се зароди една приказна любов.

Певицата Кели Кларксън очарова феновете си със стилна и ефирна  рокля. Не по-малко атрактивна е и ролята на моделката Криси Тейгън, с която се венча за певеца Джон Леджънд. Следват актрисата Кейт Босуърт и любимката ни Кийра Найтли. Виждаме като булка и звездата от фигурното пързаляне Мишел Кван, както и крехката брюнетка Ан Хатауей. Марая Кери също заслужава вниманието ни с класическата си сватбена рокля и бляскава визия. Истинска приказна фея е скандалната Ким Кардашиян, която не спира да привлича вниманието към себе си с какво ли не. Виждаме и познатата ни от големия екран Дрю Баримор.

Всяка от тези дами заслужава да бъде класирана на първото място за най-приказна булка. Коя от тях ви харесва най-много?

ТОП 10 на най-красивите сватбени рокли на знаменитости 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари