Биология на женското междукрачие. Не отваряй, ако не си питал вашите

3
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Открехваме те на всякакви теми, брато. Освен че за нас е важно да си жив и здрав, трябва да си и подготвен за живота с богата обща култура. Brato.bg дава академично образование по възможно най-достъпния начин и напълно безплатно.

Представяме ти няколко удивителни факта за тялото на нежния пол.

Клиторът има 8000 нервни окончания

Представи си колко нервен си ти. А сега си представи 8000 такива нервни като теб. Много е.

При всички положения жената е сложна работа. Това, на което ти казваш вагина, е съставено от няколко части – срамни устни, вулва и разни други неща, които ни е срам да напишем. Вагината всъщност е интериорът, а клиторът е това, което доставя удоволствие на жената при секс с неговите 8000 нервни окончания. Главичката на мъжкия полов орган има едва 3500 такива нерви. Целият пенис обаче има 24 000. Ето ти повод за напиване – водим и по този показател.

Акулите и вагините имат общо

И за щастие това не са зъбите, a едно специално съединение, което се намира в черния дроб на акулата и е баш като лубрикант във влагалището. Няма да ти кажем името му, защото така и така няма да го запомниш. Когато тя е възбудена, клиторът и срамните устни се подуват, а влагалището се удължава, подготвяйки се за влизането на пениса. Да, верно е, че до тука много глупости изписахме, ама по-добре да знаеш, отколкото да живееш още в комунизъма, разчитайки на здравата ти мъжка воля и на едни нищо и никакви косми по гърдите, с които разполагаш. Требва си галене и познание, немаш право да правиш секс през 2014 г. като Крали Марко – урболешката.

Много груб тип.

Другото общо между жените и акулите е това, че половата система наподобява мозъка на акулата. Това не може да е случайно:

Вагината може да се удължи до 200%

Няма нужда да правиш нищо кой знае какво по въпроса, това е чиста анатомия. Средностатистическата вагина е дълбока 9 см. На големината й влияят килограмите. Честито! Също – годините, цигарите, спортуването и дали Манчестър Юнайтед бият наред в Англия. Напоследък не го правят, така че си прави изводите.

Има G-точка

Допирът до нея може да унищожи от страст и най-строгата мацка. Намира се във вагината. Накарай я да легне по гръб. Постави показалец където трябва и се прави, че викаш някого. Накрая питаш дали вижда фойерверки. Ако отговорът е положителен, да знаеш, че си успял. Сигурни сме, че сайтът се чете и от стари консервативни хора, затова няма да описваме каква е на допир G-точката, сам ще усетиш. После можеш да ни го опишеш в коментар под материала, за да видим дали говорим за едно и също.

Специални упражнения

Пред далечната 1948 година, когато баща ти още не е бил замислен, един човек на име Арнолд Кегел публикувал научен труд с упражнения за тазовото дъно. Има за мъже и за жени. Цъкай на линковете, за да видиш, че за тия работи се говори свободно.

Кажи й да не се престарава с къпането

Завирането на сапуни и всякакви такива във вагината е тотално забранено. Да, вагината е пълна с бактерии, но добри бактерии, които държат жената в добро здраве, за да тича нагоре-надолу по теб, да ти сипва ракия и да ти прави редена салата. Вагината сама се изчиства от лошите работи. Ще ти кажем даже нещо, което ще те шокира. Пе хато – pH на вагината е 4 – като на виното и доматите. Не го казвай пред хора, които не познаваш и винаги започвай отдалече, ако все пак решиш да го споделиш. Не може да говорите как сте прекарали на Нова година и изведнъж да изстреляш тази информация. Започни с: “Абе, пичове, четете ли сайта Brato.bg? Чакайте да ви кажа нещо…”

Ароматът

Дано твоето момиче не мисли, че ухае на круши или ванилия отдолу. То всъщност не е и възможно. Даже всякаквите там ароматни мазила са по-скоро вредни, отколкото да помагат. Ако смяташ, че има нещо прекалено остро за носа ти, кажи й да отиде на гинеколог. Предложи й да я придружиш, ако иска, за да смекчиш срама й в този момент. Миризмата може да е инфекция, която да се предаде на теб и да изсъхнеш като сливово дърво в сушава година. Да умреш в адски мъки, стискайки подаръците от Дедо Коледа. Най-важното обаче е, че всяка ухае различно. Няма две еднакви, а и миризмата е различна в различната част на деня.

Прическата

Да се бръсне или да не се бръсне, това е въпросът. Според нас е важно да не се вижда нищо на публични места, другото е както се харесвате. Истина е, че космите на гърба ти са малко по-приемливи, брато. Запомни ‘малко по-приемливи’ и не наблягай на ‘по-приемливи’, а на ‘малко’. За нещастие самата вагина няма как да каже: “Искам нова прическа”, затова и някои жени не обръщат внимание на това. Космите задържат топлината и миризмата на феромони – това е една от теориите. Даже двама наши редактори не могат да го измислят толкова гениално.

Няколко свежи идеи

Като цяло намаляването на окосмяването отдолу идва от 90-те години. Повечето жени си ги махат, но правете каквото искате с твоята, брато. Еби им майката на трендовете, ако те кефи по един или друг начин. Важното е ти да си добре.

Уолт Дисни и вагината

 

Странно е, но може би за пръв път открито за вагини се говори във филм на Уолт Дисни. Годината е 1946. Още не са знаели как да оправят жените, затова са правили филмчета. Лентата се нарича “История на менструацията” и да ти кажем честно няма никакъв шанс да си направим пуканки, докато я гледаме. Филмчето е показано на милиони американски студенти, сега имаш възможност и ти да видиш.  Ако има проблеми с английския, пиши на госпожата си по английски, че е тотална ливада и нищо не те е научила.