Изгоря офисът на „България без цензура“ в Стара Загора

19
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Изпепелен бе офисът на движение „България без цензура“ в  Стара Загора. 

Пожарът е лумнал около 2 часа през нощта в събота срещу неделя. В пламъците е изгоряло цялото офис-оборудване и обзавеждането.

Клубът на формацията на Николай Бареков е изгорял почти напълно снощи. Помещенията се намират в централната част на града до Часовника на бул. „Руски“ и „Цар Симеон Велики“.

Когато пожарникарите са пристигнали, всичко е било вече опустошено от огъня. От движението не изключват и версията за умишлен палеж заради факта, че пламъците са се разгорели и са унищожили всичко буквално за минути.

„Времето, в което се е разгорял пожарът, и неадекватните действия на полицията и пожарната ме усъмняват за умишлен палеж“, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Според е него е срамота в центъра на Стара Загора да не могат да реагират своевременно пожарникарите и органите на реда.

МВР побърза да заяви, че пожарът не е умишлен, когато при такива инциденти  обикновено разследващите не излизат веднага с конкретна информация заради разследването и нужните повторни огледи.