Емилия: Нямах самочувствието на други колеги / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

За първи път фолк певицата Емилия разкрива пред списание Story каква е била причината да мълчи дълго време, въпреки не малкото негативни коментари по свой адрес. 

„Дълги години се коментираха скандални факти от връзката ми с Коко, а не с това, което се занимавам. Доста бях хулена за личния ми живот и чувствах, че хората не забелязваха особено музиката ми, гласът ми не беше оценен. Бях обидена, по-скоро сама на себе си, че допуснах това да се случи. Нямах самочувствието и куража на други мои колеги, обичани от медиите, да изказвам мнението си. Бях скромно момиче, израснало в провинцията“, прави равносметката си изпълнителката на „Смелите си имат всичко“.

„Въпреки че момчетата винаги са ме харесвали, аз бях от по-скромните в училище. Не излизах много по заведения, не контактувах с много хора. Учех в Широка лъка и живеех в пансион, който се заключваше в 21.30 вечерта. Гаджетата, дискотеките и забавленията бяха забранени. Беше много строго и, ако те усетят, веднага викаха майка ти и баща ти“ – спомня си изпълнителката.

Защо никога не би сваляла мъж, можете да разберете в новия брой на списание Story, който е на пазара.