DJ Tarkan и V-Sag с поздрав след шоуто им в София за Нова година

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

DJ Tarkan и V-Sag с поздрав след шоуто им в София за Нова година

Скъпи DJ Tarkan & V-sag, благодаря за чудесното шоу за Нова Година.

Това първият ви ангажимент за Нова година в България ли е, и обикновенно рабoтите ли на празници?

Благодаря на вас и на публиката! Беше невероятна нощ за нас между 11:59 до 7:00ч сутринта. Това е нашата любима страна и град и, го споделяме на вскички, където и да сме.

Да, това е първият ни ангажимент за Нова година в България и ние сме наистина щастливи, че приехме. Винаги пускаме в Новогодишната нощ, като се опитваме на приемем най-доброто предложение. Миналата година бяхме заедно в Истанбул. (усмихва се) 

Как беше преживяването?

Да посрещнем Новата година в любимата ни страна беше найстина невероятно – с много приятели и фенове с нас, да танцуваме чак до сутринта. Какво повече да искаш? Ние найстина благодарим на всички тези чудесни хора, които бяха с нас в тази специална нощ.

Какво мислите за бар и клуб Playground?

И двамата много ни хареса! Невероятна атмосфера, страхотен дизайн, супер лед стена, сцена прикачена за DJ пулт, да не говорим за озвучителната техниха – най-добрата която сме виждали в България.

Благодаря много, найстина се стараем да предоставим качествена техника на изпълнителите, които посещават клуба. Playground съчетава забавления за различни възрасти, включително билярд, боулинг, видео игри бар и сцена. Какво мислите за тази концепция?

Найстина е различно, но много добро със сигурност. Хората влизат в МОЛ да пазаруват и на втория етаж има Playground (площадка за игри от англ.) с всякакви игри, а клуба Playground е като тайно място, но когато влезеш в него пред теб се разкрива един съвсем различен свят на невероятен клуб, в който хората могат да пийнат нещо на бара, да седнат на комфортните дивани и да хапнат нещо докато се наслаждават на хубава музика.

Чудесно го описа. Кажете ни нещо повече за „No Smoking Recordings“.

Това е нашата звукозаписна компания, която създадохме през 2005 година. Нашето послание към всички наши фенове по целия свят е, че музиката е единственият опиат! Няма нужда от каквито и да било химикали за да се чувства музиката! Просто затворете очите си и оставете музиката да движи тялото ви. Освен посланието ни, ние пускаме наши собствени песни с нашия етикет, като межувременно даваме възможност на нови таланти да имат техни парчета под нашия етикет.

Tarkan ти си от Турция, а V-Sag  е от Гърция, как решихте да работите заедно?

Да, историята наистина е интересна. През 2005г се срещанхме в интернет. Eдин на друг си харесхаме парчетата и тогава V-Sag, дойде за един ангажимент в Инстанбул, след което остана 3 месеца

в нас. Доста се забавлявахме през това време и тогава започнахме да работим заедно, да правим песни и ремиксове до днес.

Хубава история, а дали планувате друго участие скоро в България?

Разбира се, че да! (Усмихва се). DJ Tarkan, има участие на 11-ти януари в Добрич, а на 1-ви февруари в Бургас.

Изглежда имате много фенове в България. Какво бихме им пожелали за новата 2014г?

Първо за всички много здраве. Когато си в добро здраве, трябва винаги да си благодарен и щаслив. Разбира се желаем и само хубави неща. Пожелаваме една успешна година на работното им място и разбирасе да се виждаме на вскичките наши участия където и да сме в България!

Честита Нова Година от DJ Tarkan & V-Sag! Обичаме България!