ШОК! Скандални тайни за престоя на Лияна във ВИП Брадър втрещиха нета

9
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Коцето и Райна вдигали тайни купони във ВИП Брадър?

Коцето и Райна се оказаха най-големите купонджии, които историята на Биг Брадър помни, научи Womens.bg. Близките родственици се събирали редовно в къщата на Големия брат на щури купони, които се криеха досега в пълна тайна. Певецът направил пътека до Нови Хан, уж за да успокоява Лияна, а всъщност се забавлявал за сметка на продуцентите.

Коцето шмъркал с Лияна във Вип Брадър?

Един от продуцентите на шоуто Радослав Тушев организирал купони, на които шмъркали без проблеми и се наливали с големи количества алкохол, разкри един от участниците в Биг Брадър пред hotarena.net.

Не случайно всеки път Коцето си тръгвал с разширени зеници от Нови Хан. Компания му правил лично Тушев, но и Лияна не оставала по-назад, коментират още във форумите. Кадрите от щурите забави са заснети от тайно монтирани камери и дали ще излязат на бял свят –не се знае. Ако това се случи, с репутацията и на тримата е свършено. Не че в публичното пространство не се говори за слабостите на Коцето по алкохола, жените и н*ркотиците, но е друго да се види нагледно, клюкарстват още в мрежата.

Самата Райна на няколко намекна в къщата на Биг Брадър, че Коцето е непоправим женкар. През леглото му минала дори и Русата Златка и то по време на връзката му с Пилето на поп фолка.

Още клюки за Биг Брадър ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

ШОК! Скандални тайни за престоя на Лияна във ВИП Брадър втрещиха нета 3.00/5 (60.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари