Доган се оженил тайно през лятото?

18
Добави коментар
karutzar
karutzar

Алтен Алиева показва булчинска рокля на ревю. Обаче манекенката ултимативно поискала от Ахмед Доган (на малката снимка) да използват подобна рокля по предназначение.

Причина за изненадващото бракуване на политика било изричното желание за брак на хубавицата от Шумен, която заживя с любимия Ахмед веднага след като завърши училище. Дълго време манекенката безропотно търпяла прозвището „метреса“, но по някое време сметнала, че трябва да завърти истински семейство и да си роди собствени дечица. След като през лятото жълти издания нагнетиха атмосферата около ВИП-двойката с писания, че Доган е изгонил Алтен от сараите си и я е заменил с червенокосата Елван, Алиева наистина се изнесла от скандалния имот в Бояна и ултимативно заявила, че ще се върне само като законна съпруга. Сокола бързо капитулирал пред настояванията на любимата си, тъй като тя и без друго го придружава навсякъде и се грижи за дъщеричката му от втория брак Демет.
Макар и да няма официално потвърждение за евентуална тайна сватба на Ахмед Доган, напоследък светски издания си позволяват да наричат любимата му Алтен Доганова. Повод им дава и фактът, че в средата на септември Сокола и манекенката кумуваха на Етем – най-голямата дъщеря на видния истанбулски бизнесмен Фуат Гювен, пристигайки на Златния рог с луксозната си яхта.