Спечелете GPS навигационна система Navi

1
Добави коментар
pgp

И през 2014 г. много от Вас ще пътуват. Ето защо първата награда в LuckyStar за новата година е тази 4,3″ GPS навигационна система. Тя ще Ви предложи висока производителност с много ниска консумация на енергия и изключително малки размери от 120х80х13 mm.

Системата използва нов процесор с 468 MHz производителна честота, има удобен и лесен за работа интерфейс. Комуникацията с компютър за трансфер на данни е лесна и се прави чрез мини USB кабел. Можете да я използвате, за да стигнете бързо до всяка една точка когато карате автомобил, ходите или карате колело.

С многобройните си функции тази навигация просто ще направи живота Ви по-лесен. Търсите адрес в далечен град? Ще отидете направо там, без да се лутате и да губите излишно време в разпитване или справки по картите. Искате да изчислите разстояние и разход на гориво? Никакъв проблем – всичко това става за броени секунди.

Разполагате със 128MB RAM и 128MB вградена памет. Можете да използвате и micro SD карти, с размер до 8GB. Дисплеят е TFT touch screen, с диагонал 4.3”, резолюция 480:272, формат 16:9. Системата използва 40 канала, точност до 10 метра. Има и екстри: игри, видео и аудио плеър, четец на .txt документи, календар, калкулатор, трансформатор за мерни единици (метри-мили, килограми-либри и др.), възможност за промяна на фоновото изображение и т.н.

Комплектът-награда в LuckyStar.bg включва: GPS навигатор, зарядно за кола, USB кабел, писалка, стойка за предно стълко, упътване за употреба на български език. GPS навигаторът има и 24 месеца гаранция.

За да спечелите тази страхотна навигационна система, Ви трябват само две неща: а) да сте регистрирани в LuckyStar.bg и б) да имате малко късмет.

След регистрация или след като влезете в профила си, кликнете върху бутон „Участвам“ и ще бъдете включени в седмичната томбола. А за всеки регистриран приятел, когото поканите през уникалния си линк, получавате един допълнителен шанс да спечелите GPS системата.

Краен срок за участие: 19 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.