Комплект: кристали за коса с подарък шампоан с арганово масло – Elixir79 EKS

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Комплект Elixir79 EKS

Кристали-елексир за суха, изтощена и лишена от блясък коса – Elixir 79 EKS

Elixir 79 e революционно нова формула за суха, изтощена и лишена от блясък коса.От далечна страна с богата история и традиции. Elixir79 дарява здравина на косата и блясъка на златото.
Тайната на този магически еликсир на красотата е в изключителната формула, която се дължи на комбинацията от органични масла с изключителни свойства и опияняващ аромат.
Комбинацията на ванилия, кехлибар, сандалово дърво, пачули, портокалов цвят и розов пипер, създават безпрецедентно обонятелно преживяване. Свойствата на масло от арган, ленено семе и тигров орех придават на косата светлина, мекота и златен отблясък. Elixir 79 прави косата неустоимо привлекателна.

Elixir79 Ви кани да споделите чувството на интензивно удоволствие и да се възползвате от неговите тайни за красота:

незабавен блясък
невероятна мекота
подхранване
лекота при разресване

Проблем: Косата е суха, изтощена, лишена от блясък. Продължителното третиране с химикали я прави слаба и лишена от гъвкавост.
Решение на проблема: Elixir79 e с масло от Арган, Ленено семе и Тигров орех, извлечени чрез студено пресоване. Съставки, познати от древността, даряващи красота, мекота, блясъка на златото, хидратация и обем на косите. Предотвратява окислението на други химически вещества и в минимална степен поема йонизиращата реакция от околната среда. Богат на полифеноли, Омега 3, Омега 6, Витамин Е.
Резултат: Клиничните тестове доказват, че при редовна употреба на Elixir79 се постига видимо по-мека, хидратирана, бляскава и гладка коса. Косъмът е кадифен, косата става по-здрава и хидратирана, с незабравим аромат. Elixir79 защитава косъма от свободните радикали и повишава еластичността му. Прави косата лъскава и защитена.

Опаковка от 100 мл. Произведител: Intercosmo, Италия

Подарък: Шампоан за третирана и изтощена коса с арганово масло и ленено семе – Лимитирана серия – Elixir 79 EKS

Шампоан с интензивен аромат, вдъхновен от ориента. Почиства внимателно, докато подхранва  третираната и изтощена коса. Обогатен с Арган, Ленено семе, Тигров орех, Витамин Е, Омега 6, Фитостероли и есенциални мастни киселини с антистареещ ефект и антиоксидантни свойства. Оставя косата подхранена, силна, обемна и с блясъка на златото. Може да ползвате ежедневно.

Тайната на Elixir 79 е в атомният номер на златото, което подчертава изключителността на
този продукт:

• Незабавен блясък, здравина;
• Невероятна мекота и обем;
• Подхранване и лекота на разресване;

Съдържа: Масло от Арган – студено пресовано от плодовете на argan, рядко и ценно растение,
обявено за световно наследство от ЮНЕСКО, което се отглежда в Мароко. Маслото е богато на
витамин Е, Omega 6, фитостероли и есенциални мастни киселини. За подхранване и защита на косата от външни агресии, борба с остаряването и има антиоксидантно действие. От 100 килограма се получава един литър масло. Ползвано от берберските жени, които са живеели в сухи и ветровити земи, срещу дехидратация на косата и кожата. Неслучайно мароканските жени се славят с красиви и жизнени коси. Коренното население на Мароко са му дали името – „Златото на Мароко“

Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса, разнесете чрез нежно масажиране, изплакнете
обилно.

Опаковка от 190 мл. Производител: Intercosmo, Италия