Аз Мога Повече 2013-2014 – Безплатно Обучение по Икономика и Мениджмънт с Ваучери от Агенцията по Заетостта

14
Добави коментар

   Схема Аз Мога Повече 2013 предоставя възможност за безплатно обучение с ваучери по професионални или ключови компетентности. Към групата на първите курсове спада курс Икономика и Мениджмънт, а към групата на курсовете за усвояване на ключова компетенция се причисляват курс Испански език, курс Английски език (езиковите курсове), както и много популярния курс Дигитални компетенции.

   Кандидатстването по схема Аз Мога Повече 2013-2014 приключи на 02.11.2012г. в Дирекция Бюро по Труда в цялата страна. Желаещите да се обучават безплатно с ваучери в големите градове като Варна, Стара Загора и Пловдив бяха хиляди, дори и в по-малките градове Казанлък, Ямбол, Силистра тълпите бяха големи.

   Ако сте кандидатствали по схема Аз Мога Повече 2013 и вече сте одобрени за курса по Икономика и мениджмънт, имате 30-дневен срок, в който да изберете доставчик на обучение, който да проведе обучението Ви.

   Различните доставчици на обучение предлагат обучението по Икономика и мениджмънт с ваучери по схема Аз Мога Повече 2013 в различни форми на обучение – дистанционна или присъствена. За работещи на смени или с ненормирано работно време най-подходяща е дистанционната форма на обучение. При онлайн обучението по Икономика и мениджмънт, курсистите получават достъп с уникално име и парола в специална интернет-базирана платформа за обучение, в която имат достъп до всички уроци, учебни материали и упражнения, като могат да ги посещават в удобно за тях време. В обучението по Икономика и мениджмънт по схема Аз Мога Повече 2013 са предвидени и онлайн-консултации с преподавател (в случай, че нещо е останало неизяснено).

   Дистанционното обучение позволява в една група по Икономика и мениджмънт да участват курсисти от Казанлък, Варна, Пловдив, Ямбол, Силистра, Стара Загора.