Волейболистки се съблякоха за еротичен календар

1
Добави коментар
Erotic.bg
Erotic.bg

Волейболистките на ЦСКА се съблякоха за еротичен календар, който най-вероятно ще ги направи по-известни от изявите им в залата. Какво се иска, за да застанеш разсъблечен пред фотообектива, коментираха в ” Добро утро, България!” по TV7 Джесика Николова и Кристияна Петличка, с тяхната треньорка Антонина Зетова и с фотографа, заснел провокативната фотосесия – Надя Джамбазова.

Идеята за еротичен календар е на помощник-треньора на женския волейболен отбор на ЦСКА – Антонина Зетова. Тя сподели, че целта на начинанието е да привлече вниманието на обществото и да популяризира спорта по един нетрадиционен начин.

“За съжаление женският волейбол не се радва на голяма популярност у нас, споделя с горчивина Антонина. – Момичетата играят пред празни трибуни в залите, дори дербито Левски – ЦСКА не събира достатъчно публика.”

Треньорката се надява еротичният календар на младите волейболистки да привлече обществения интерес, защото освен безспорната красота, играта на спортистките също заслужава да се види.

Видеото може да видите тук.