Балерина танцува и прави пируети бременна в 9-ия месец

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Мери Херън Бауърс се е снимала как танцува на различни места, докато е била бременна в деветия месец. Фотосесията показва, че когато човек е роден с някаква мисия на Земята нищо не може да го спре да я изпълнява. Нейната е била балета, а отскоро се посвети и на следващата си – да бъде добра майка. Преди няколко дни на Бял свят се появи дъщеричката й Лумина Бел. Според гордата майка момиченцето не проплакало твърде силно, но като че ли се родило с танцова стъпка.

Дори с наедряло коремче и риск от раждане във всеки един момент тя не спира да тренира в залата и да изпълнява сложни и грациозни съчетания от красивото танцово изкуство. Тя е танцувала 10 години на сцената на Нюйоркския балет. Нещо повече – научила е актрисата Натали Портман да танцува за снимките на филма „Черният лебед“. На нея се дължат част от най-добрите кадри в касовия хит.

Мери периодично пускаше няколко снимки в личния си профил в социалната мрежа, за да покаже, че нито е загубила форма, нито смята да я губи. И разбира се да се изфука с напредващата си бременност. На кадрите се вижда как танцува безупречно и прецизно сякаш не носи тежест от няколко килограма. За очакването на щастливото събитие казва: „Мисля, че цялата бременност е един красив и чуден процес. Тъй като ще ставам майка за пръв път съм изключително развълнувана. Желанието ми беше не само да уловя този специален период, но и да го споделя с останалите“.

 

Снимка: cdn0.lostateminor.com