Китайски хороскоп за 2014

1
Добави коментар
sdobreff
sdobreff

Годината на Дървения кон, 31 януари 2014 – 18 февруари 2015, е експанзивна и буйна! Тя ще награждава откровените мнения и дисциплинираното мислене.
Изключително силна година за социалните връзки. Хората ще са по-прощаващи и кооперативни. Това е чудесна година за пътувания, партита и обществени събития.

В дървените години, работата в екип показва най-доброто във всеки един. Ще ви бъде лесно да намерите лесни решения за трудни проблеми и дори да се забавлявате докато го правите. Семействата работещи заедно ще се радват на вълнуващи възможности през първата половина на годината. По-късно ще има повече време да следвате сърцата си.

Както много други неща в живота, силния старт ще бъде последван от месеци, през които търпението и дисциплината ще са вашите инструменти гарантиращи ви успех. Мнозина ще бъдат изправени на кръстопът, което ще изисква кураж, гъвкавост и оригинални решения.

Предизвикателствата пред, които ще се изправяте не означават, че нещата са в грепна посока. Дървената енергия подкрепя бавния разтеж и практичните решения. Това ще дисциплинира разума ви. Усилената работа и креативните решения обещават да оставят позитивен знак.

С тази положителна енергия е лесно да поемете твърде много ангажименти и след това да останете разочаровани и раздвоени. Не се колебайте да споделяте с околните. Помолете за помощ. Фокусирайте се повече върху себе си. Понякога най-доброто е да си починете от всички технологии и да прекарате повече време сред природата.

Пазенето на тайни, както и проявата на тъмната страна у хората може да бъде често срещано тази година. Онези, които имат желаните да са откровени относно чувствата си или всякакви емоционални рани, ще открият приятно чувство на свобода, която може да им се е струвала невъзможна.

Любовта е навсякъде. Конските години са особено щастливи за започването на романтични връзки или за преминаването на вече съществуващи към следващото ниво. Сватбите през тази година обещават да са особено щастливи и стабилни.

На онези, които са родени в годината на Тигъра, Коня или Кучето, ще се радват на силен тласък в тяхната жизнерадост и ще бъдат особено популярни. Ще прекарвате весело с приятели и стари и нови. Пзитивните отзиви подобряват самочувствието. Споделяйте мислите си. Социалните контакти ще ви позволят да увеличите своето влияние.

Родените в годините на Плъх, Дракон и Маймуна имат разрешението да работят по-малко и да се забавляват повече. Ще ви се иска да поемате повече рискове. Интуицията ви е силна, както и творческата ви натура! Дори и да ви се иска да поемете лидерството, ще ви е по-лесно да останете само отборен играч.

Онези родени в годините на Вол, Змия и Петел ще използват търпението и отдадеността си за да създадат основата на своя успех. Онова което усещате за хората и заобикалящата ви среда ще бъде доста точно. Хората ви харесват. Това е иделната година откриване и развитие на умения във всяка една област която представлява интерес за вас.

Родените в годините на Заек, Коза или Прасе ще бъдат уважавани за тяхната доброта. Ще играете малка но жизненоважна роля във всяка група или семейна дейност. Излезте от зоната си на комфорт и прегърнете живота с пълна сила. Отдайте времето и енергията си на сичко което ви доставя удоволствие.