3 в 1 за iPhone: калъф, външна батерия и допълнително място за съхранение

16
Добави коментар
wweb
wweb

Батерията на телефона се изтощава, точно когато той ни е най-необходим, а паметта за съхранение никога не стига. Това са обичайните недостатъци на съвременните мобилни устройства, паралелно със слабата устойчивост при падане. Но Mophie има отлично решение. Компанията комбинира външна батерия, интегрирано пространство за съхранение и защита за iPhone в уникалния продукт Space Pack.

Наличен в черно и сребристо, аксесоарът разполага с до 32GB вградена SSD памет, която е достъпна от смартфона по всяко време, през мобилното приложение Space на Mophie. Батерията на Space Pack е с капацитет от 1700mAh (с една идея повече от фабричната батерия на iPhone 5/5s) и дава допълнително 8 часа време за разговори, 10 часа видео и 40 часа музика.

 

 

Доставките на аксесоара ще започнат на 14 март, като модела с 16GB ще струва $149.95, а този с 32GB – $179.95. Цената не е никак ниска, но Space Pack е единствения продукт на пазара, който дава двойно по-дълъг живот на батерията, до 3 пъти повече памет за съхранение и защита при изпускане на iPhone.

 

Mophie предлага богато разнообразие от аксесоари за iPhone, като портативния ключодържател-зарядно.