Бижута от Стомана за Мъже – Бижутерия Бокача

1
Добави коментар
delga
delga

Мъжете може да не са по-суетната половина от човечеството, но със сигурност държат на себе си и на външния вид. Носенето на мъжки бижута навлиза доста по-късно от това при жените, но този факт съвсем не означава, че мъжките накити не са любим аксесоар на по-силния пол. Още при индианците се забелязва сериозно навлизане на накити, които мъжете носят – символ на традиции, вярвания, мъжество, власт и неизчерпаема сила. Днес повечето мъже не пропускат да сложат своето любимо бижу по повод или в ежедневието.

Един от най-важните мъжки аксесоари е пръстенът. Ако оставим настрана брачната халка, която всеки мъж поставя при сключването на брак, то пазарът в момента предлага огромна разновидност на мъжки пръстени. В последните няколко години истински хит са пръстените от стомана, като все по-често навлизат и тези с инкрустирани камъни. Най-важното за избора на един мъжки пръстен е той да отива на стила, който има неговия притежател. При мъжете е хубаво пръстенът да е един, докато при жените няма ограничение. Допустимо е и по един на всяка ръка, но не повече.

Изборът на гривна е по-сложен в зависимост от повода, по който се слага. Няма правило каква трябва да бъде – зависи от усещанията на един мъж и дали се чувства комфортно с нея. Проучванията показват, че за плетка се предпочита средния размер, по-рядко едрия. По подобен начин стои и въпросът с ланеца, като при съчетаване на двете е препоръчително те да бъдат с еднаква плетка.

Има няколко основни правила за носенето на бижута от мъже. Най-важен е изборът на бижу – ако се колебаете кой модел да изберете, хубаво е да се спрете на по-семплия вариант, при който вероятността да сбъркате и да не се чувствате некомфортно с бижуто след това е много по-малък.

Абсолютно задължително е при съчетаването на пръстен, ланец и гривна те да бъдат от един и същи метал, без значение дали е от студената или топлата гама. В противен случай те си противоречат и взаимно си отнемат от блясъка.

Най-важното обаче е да вникнете в символизма на бижуто, което избирате за себе си, какво искате да кажете с него и коя своя черта искате да разкриете. А подарените бижута с любов винаги носят позитивна енергия. Bokacha.com предлага страхотен избор на уникални мъжки бижута – пръстени, гривни, ланци, обеци и комплекти!

Bokacha.com цени своите клиенти мъже. Затова създадохме специална категория бижута за мъже. Ако търсите подарък за любим мъж или за себе си, може да го намерите в менюто ЗА МЪЖЕ. Голям избор на ланци и гривни от стомана. Изберете най-подходящият ланец от стомана или сребърна гривна за мъж. А защо не я съчетаете в мъжки комплект бижута?! Различни плетки ланци, уникални сребърни гривни, бижута от стомана в съчетания на златни и сребърни покрития. Стоманените бижута са с изключителна издръжливост, прецизна изработка и уникалност, изработени от медицинска стомана 316L са най-предпочитаните подаръци за мъже в онлайн бижутерия Bokacha.com