В гардероба на Сандра Бълок

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Сандра Бълок не претендира да е модна икона като много свои колежки, но винаги когато е на червения килим, се старае да бъде елегантна и стилна. Вижте какво намерихме в гардероба на Сандра Бълок.

След Джулия Робъртс, актрисата Сандра Бълок бе втората звезда на червения килим по време на Филмовия фестивал в Палм Спрингс, която предизвика вниманието на фенове и стилисти с избора си на облекло за случая.

Вижте също: Джулия Робъртс облече Gucci

Сандра Бълок бе облечена в рокля на дизайнера Alex Perry от колекция Resort 2014 със средна дължина до коляното и в необичайното съчетание на бонбонено розово с оранжева дантела. Правата кройка на дрехата подчертаваше отлично завидната фигура на 49-годишната актриса.

Сандра Бълок се бе спряла на високи обувки в телесен цвят на марката Brian Atwood. Моделът Malika Patent-Pointed-Toe Pump едновременно издължаваше силуета, без да отвлича погледите от роклята.

Актрисата бе комбинирала роклята и обувките със златен клъч на Jimmy Choo. Бижута липсваха, с изключение на едва забележимите нежни обеци.

Вижте също: Сандра Бълок посвещава 2014г. на семейството

Прическата – права, свободно падаща коса, а гримът – наполовина опушен, с подчертани скули и съчетан с розово червило.

За последните месеци Сандра Бълок се доверява за втори път на Resort Колекцията на Alex Perry. Предишният беше по време на Филмовия фестивал във Венеция.

09.01.2013/ Христина Спасова