Дамските обувки през преходните сезони

1
Добави коментар
procreator
procreator

Дамските обувки през преходните сезони

През пролетта и есента най-подходящи са класическите дамски обувки и ботите.Доста предпочитани обувки през тези сезони, както и през зимата са ботите. Това се дължи на факта, че подметката им е по-дебела и са по-високи от класическия тип обувки. Дължината им може да бъде до глезена или над глезена, което определя тяхното разнообразие.

Освен височината на тези дамски обувки към крака, височината на тока също може да бъде различна. Съществуват модели дамски боти както с по-нисък и удобен ток, така и с по-висок и изискан ток, който може да бъде тънък или широк и грубоват, какъвто се е наложил на пазара по последни модни тенденции.

Според сезона дамските обувки тип боти могат да бъдат по-дебело подплатени, за да осигурят топлина и уют през зимата, а могат да бъдат и по-леки и тънки модели, които са подходящи за по-сухо и топло време, каквото е през ранната пролет и късната есен. През тези сезони при сухо време са подходящи велурени и боти от набук, а при мокро време за предпочитане са боти от кожа.

Класическите дамски обувки със затворени пети и пръсти и отворени при глезена си остават любими обувки за някои жени. Днес тези модели обувки стават все по-атрактивни. Този тип обувки се срещат в най-различни цветове, с различни цветни комбинации, с множество мотиви и елементи. Масивността започва да присъства все повече в моделите дамски обувки.

Елегантните модели дамски обувки са не само с висок ток, но той е по-дебел, а в основата на обувката присъства платформа, която може да бъде скрита или явна. Това придава една допълнителна височина на обувката.

Related posts:

автор: mitko