Пакети за поддръжка на сайтове: Web Design Seo Forum

7
Добави коментар
plana
plana

Пакети за поддръжка на уеб сайтове – цени за комплексни услуги за поддръжка на интернет сайтове и пакети със запълване със съдържание на уеб сайтове за поддръжката им.

При поддръжката на сайт е необходимо непрекъснато да се добавя и обновява съдържанието в сайта за да бъда то актуално за потребителите. Това е особено важно за сайтовете които гонят в момента високи позиции в Google или са били класирани високо чрез seo оптимизация и трябва да задържат позициите си.

Дори да не се опитвате да се класирате в Google за трудни ключови думи, непрекъснатото добавяне на уникално ново и интересно за потребителите съдържание ще донесе по-висока посещаемост на сайта ви като тя ще се увеличава заедно с количеството качествено съдържание в сайта, защото сайта ви ще започне да излиза с все повече нови и нови ключови думи в резултатите на Google и другите търсачки.

Затова 3D Уеб дизайн предлага пакети с цени за месечна поддръжка на сайта ви като те включват написването на ново съдържание, постването му в сайта ви и линкване на новите публикации от българските социални мрежи за да получите по-висока посещаемост и по-добро класиране в Google на тези нови публикации.

Нашите пакети за поддръжка на сайтове са комбинация от две услуги – пакетите ни за написване на уникални статии и цените ни за линк билдинг, като в случая се ползват офертите за линк билдинг в социални мрежи и за линкове от микроблогове защото с тях се постига най-ниска цена. По ваше желание, публикуваните статии могат да бъдат комбинирани и с друга услуга, тоест новото съдържание може да бъде линквано от друг вид сайтове.

Цени на 3D Web Design за комплексна услуга за Запълване със съдържание на сайтове, развиване на сайт и поддръжка на сайт: (Ползват се само пакетите за написване на статии с високо качество от цените ни за seo копирайтинг)

1. Написване на статии със съответната дължина: Статии с дължина от по 300 думи: – Пет статии от по 300 думи – цена 20 лв. – Десет статии от по 300 думи – цена 40 лв. – Двадесет статии от 300 думи – цена 75 лв.

Статии с дължина от по 400 думи: – 5 статии от 400 думи – цена 25 лв. – 10 статии от 400 думи – цена 50 лв. – 20 статии от 400 думи – цена 100 лв.

Статии от 500 думи: – Пет статии от 500 думи – цена 30 лв. – Десет статии от 500 думи – цена 60 лв. – Двадесет статии от 500 думи – цена 120 лв.

2. След това за всяка от тези статии се извършва Линк билдинг в BG социални мрежи като се ползват следните ценови нива: – Вариант 2: Средно ценово ниво – за един урл адрес 14 лева. Към урл адреса на всяка статия се публикуват 20 обяви в 20 уеб сайта, с 10 различни уникални текста. – Вариант 3: Високо ценово ниво – за един урл адрес 16 лева. Към урл адреса на всяка статия се публикуват 25 обяви в 25 уеб сайта, с 25 различни уникални текста.

Общи пакетни: поддръжка на сайтове цени:

1. Пакет за поддръжка на сайт с ПЕТ статии месечно. Пакета включва:

Написват се 5 Статии от по 300 думи месечно – цена 20 лвОпционално: Публикуване на 5-те статии в сайта ви, оформяне на HTML кода им, вмъкване на картинки в статиите: общо 5 лв.Постване на публикации към всяка от статиите в по 20 бг социални мрежи (5 x 14 = 70 лв) Опции: – ако сами въведете петте статии в сайта си – обща цена 90 лв. – ако ние въвеждаме петте статии в сайта ви – обща цена 95 лв.

1. Пакет за развиване и поддръжка на сайт с ДЕСЕТ статии месечно:

Написват се 10 Статии от по 400 думи месечно – цена 50 лвПостване на публикации в интернет – към всяка от статиите се постват линкове в по 25 български социални мрежи (10 x 16 = 160 лв)Опционално: Публикуване на 10-те статии в сайта ви, оформяне на HTML кода им, вмъкване на картинки в статиите: общо 10 лв. Опции: – ако сами въведете десетте статии в уеб сайта си – цена 210 лв. – ако ние въвеждаме десетте статии в сайта ви – цена 220 лв.

Забележка: всеки пакет със статии може да се комбинира по ваше желание с всеки наш пакет за линк билдинг като подходящи за целта са офертите за линкове в социални мрежи или в микроблогове. Възможни са и други пакети и услуги за поддръжка на сайтове и за интернет маркетинг.