Bulgaria Mall и кино Арена Deluxe пускат детски филми на английски език

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Bulgaria Mall, съвместно с кино Арена Deluxe, всеки месец ще излъчва детски филми без субтитри или дублаж на български език. Идеята е да се осигури качествено забавление, както за англо-говорящите, така и за българските ученици, изучаващи английски език.

 

“В СВЕТА НА ДИНОЗАВРИТЕ” ще бъде първият филм, който ще бъде прожектиран тази събота (11.01) от 11:00 в кино Арена Deluxe в Bulgaria Mall. Билетите вече са в продажба на касите на кино Арена Deluxe или на kinoareana.com. Цените са стандартните за кино Арена Deluxe – 11 лева за деца, 13 лева за възрастни.

 

Повече за „В СВЕТА НА ДИНОЗАВРИТЕ“ 

За първи път в историята на киното зрителите ще могат да видят и почувстват в най-пълна степен ерата, когато динозаврите са господствали на Земята. „В света на динозаврите 3D“ е уникално приключение за голям екран, изключително подходящо за цялото семейство. Ще се срещнете със създания, по-реални от всичко което сте виждали досега! Тръгнете на едно праисторическо пътешествие с Пахи, слабичък динозавър, които въпреки малките шансове за оцеляване, ще триумфира като герой на своето време.

 

Геройствата и приключенията на Пахи отекват във всяка епоха, но той е рожба най-вече на късната креда, преди около 70 милиона години, на място, което днес наричаме Аляска.

 

Гласовете на героите озвучават звезди като Джон Легуизамо, Джъстин Лонг и Карл Ърбан. Режисьори са Бари Кук и Нийл Найнтингейл, по сценарий на Джон Коли. Филмът е продуциран от Майк Девлин, Аманда Хил и Дийпак Наяр. Изпълнителни продуценти са Стюарт Форд, Маркъс Артър, Тим Хил, Дейвид Никсей, Майлс Кетли и Зарех Налбандян. Музиката е на Пол Ленард-Морган.