Най-популярното дупе в мрежата се радва на милиони обожатели (СНИМКИ)

29
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Джен Селтър получава по 100 хил. харесвания на всяка снимка, която сподели в мрежата

Джен Селтър постигна невероятен успех благодарение на добре тренираните си форми, видя Womens.bg. Тя започна да качва снимки на задните си част още през 2012 година, а днес сред феновете й са дори знаменитости като Риана.

Джен Селтър

20-годишната нюйоркчанка има над 1,5 милиона последователи в “Инстаграм”, като всеки от фотосите й е харесван от над 100 хил. почитатели. На снимките се виждат основно й задните части, които тя тренира с много пот и усилия във фитнес залата. Макар че избягва да снима лицето си, вече я разпознават на улицата и няма миг покой, писа “България днес”. Не я оставят да тренира спокойно и затова се принуждава да избягва посещенията в случайни фитнес зали.  

Джен се жалва от славата си, но това не й пречи да печели доста добре от рекламата на хранителни добавки. Сайтовете й са пълни с реклами, от които прави пари. “ Точно това е била идеята, каквото и да казва сега”, коментират феновете й. “Защо се оплаква?”, възмущават се завистниците й. С такова тяло няма как да остане незабелязана  в глобалната мрежа, а и мотивира младите жени да се грижат повече за здравето и външния си вид.

Още звезди от мрежата ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Най-популярното дупе в мрежата се радва на милиони обожатели (СНИМКИ) 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари