Марина Кискинова: Липсват ми време, любов и приятели

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Не си лягам късно, не излизам по купони. Доста съм антисоциална, аз съм малко аутсайдер. Не съм толкова нахакана, не съм толкова секси в живота. Хората, които ме познават, казват че в сериала „Секс лъжи и TV“ и в клиповете не приличам на себе си. Това заяви Марина Кискинова в „Искрено и лично“.

Тя добави, че й липсват три неща, за да бъде напълно щастлива: да прекарва повече време с близките си, любов и приятели, на които да може да разчита.

Живея сама, сама се оправям и сама се издържам. Но имах нужда от компания и си взех кученце. Донакъде остава празнота, но с него се чувствам по-добре, каза още Марина.

Занимавам се с актьорство и с пеене, което изисква да се показвам. В живота съм точно обратното – по-скоро се крия и гледам да съм някъде встрани, откровена бе Марина.

Чувствам се в семейството си, защото близките ми са хора на изкуството. Те знаят с какво се занимавам и ме разбират. Имам приятели, които не се занимават с изкуство и с тях общуването ми протича по друг начин.Те не разбират какво изпитвам, когато изляза на сцената, обясни Кискинова.

Най-голямото ми удоволствие е да се прибера и да се гушна при мама и тати. Само те ме познават, отсече Марина. Аз съм малко странен човек и хората малко трудно ме възприемат, поясни Кискинова.

Един от консултантите на „Искрено и лично“ – д-р Димов – наблегна на думата „аутсайдер“, която Кискинова употреби за себе си.

Това е човек, който не играе по правилата. Това не е загубенякът. Аутсайдерите се махат от пътя, защото не искат да ги водят, нито самите те да водят другите, подчерта той.

Стоенето отстрани на 21 г. е притеснително, защото младият човек няма опорна точка. Трудно му е да се прецени, той трябва тепърва да си изгради самочувствие, което да го позиционира. Заради липсата на доверие човекът пропуска много неща, на които потокът, който избягват, би могъл да ги научи. Защитавайки се от нараняването, човек се изолира и от положителното, допълни д-р Димов.

Какви съвети получи актрисата от консултантите, можете да видите в сайта на предаването.