Топлес моделката Силвия Юрукова: Анорексията ме съсипа – бях станала 38 кг.!

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Силвия Юрукова е на 25 години от Габрово. Разкрепостената мацка учи „Стопанско управление” в местния Технически университет. Работи в адвокатска кантора. Силвия е първата и единствена за момента топлес моделка, а последната й засега титла е „Miss Erotic Лято 2013”. Преди години красавицата решава да се снима гола, тъй като й доставя удоволствие да позира натурална пред обектива. Жестоките диети, на които се подлага, обаче я докарват до анорексия. С днешна дата най-лошото вече е зад гърба й. Как успява да се излекува от хранителното заболяване и други откровения за професионалния и личния живот на еротичната моделка, тя разкри първо пред „ШОУ”.
– Силвия, ти се афишираш като първата и единствена топлес моделка в България. Много момичета обаче се събличат по кориците на списанията – каква е разликата между теб и тях?
– Разликата е, че моите кадри са доста по-арт от тези на всички останали момичета, които се снимат голи в неприлични пози. Освен това по моите снимки има много малко обработка с фотошоп.

– Как реши да позираш гола, без да се притесняваш от родители, от общественото мнение, от твоите настоящи и бъдещи гаджета…?
– Пролетта на 2007 г. получих предложение за снимки във вестник и без да мисля много, отидох в София, за да заснемем сесията. Тогава не мислех как ще реагират хората. Общественото мнение не беше приятно, но близките ми ме подкрепиха. Родителите ми са широко скроени. Гаджетата, да – тук имаме проблем. Определено не се харесва, но или ме приемат такава, или не са за мен.

– Участвала ли си в конкурси за красота, имаш ли някакви титли?
– Да, от 2007 г. досега съм печелила стотици призове! Последният конкурс, който спечелих, беше „Miss Erotic Лято 2013”.

– Била си болна от анорексия – пазеше непрекъснати диети или имаше някаква друга причина за заболяването ти? Колко време продължи това?
– Да. В началото почнах с леки ограничения, докато не се вманиачих и

спрях да се храня

Шест месеца, докато разберат какво става с мен, и още толкова, докато се осъзная докъде съм се била докарала…

Бях само на кафета и цигари, след като по време на една сесия фотографът ми каза, че трябва да отслабна малко. И така, от 55 кг, станах 38!… Последваха много физиологични промени поради липсата на имунитет. Припадах, имах гърчове, падаше ми косата. След това ме приеха в болница и след редица изследвания установиха, че имам проблем.

– Как успя да се пребориш с анорексията?
– Благодарение на майка ми! Постъпвах няколко пъти в болница, докторите се притесняваха да не премина в другата крайност. Бяха предложили психолог, но така и не го посетих. Захранваха ме, пиех и хапчета, и пр. Това е най-трудният момент – да осъзнаеш какво си причинил на себе си на близките си… и да почнеш да се лекуваш. Искам да кажа на всички млади момичета да не се подлагат на диети и да гладуват! Могат да имат хубави тела, като тренират!

– Предполагам, че в същия период заради слабата ти анорексична фигура са те мислели за наркоманка?
– Да, дори докторите, когато за пръв път ме приеха, се съмняваха да не съм взела свръхдоза.

– Употребявала ли си някакъв вид дрога?
– Животът е пълен с изкушения… Трябва да се опита от всяко, но не и да се прекалява.

– Предвид, че се снимаш гола, предполагам, че си получавала доста неприлични предложения – кое е най-вулгарното от тях?
– Толкова неприлични предложения съм получавала!… Но това, което няма да забравя, е едно

семейство, което искаше да се забавляваме заедно…

– Предлагали ли са ти пари за секс?
– Да. Един руснак даваше 2000 лв., за да си легна с него!

– Ако те поканят в порнофилм, ще приемеш ли да участваш, или това е прекалено?
– Имала съм предложения за порнофилм. Не бих участвала, без значение кой, как, къде и колко.

– Сваляли ли са те известни български плейбои и кои? Виждам те на една снимка се неуморимия Любо Ганев…
– Любо Ганев е страхотен пич! Бих искала да бъда лаконична тук, защото всякакви спекулации биха навредили на семейството му.

– Ако трябва да избираш най-сексапилен български мъж, кой от известните българи би си пожелала за любовник?
– Кубрат Пулев, безспорно! Мисля че е олицетворение на силния и борбен мъж. Такива се срещат все по-рядко.

– Би ли се съгласила да имаш връзка с женен мъж, с когото имате предимно сексуална връзка, но в същото време плаща за всичките ти разходи и се грижи за материалното ти спокойствие?
– Да. Според мен един мъж трябва да помага на жената до себе си. Аз мисля, че няма жена, която би отказала подобен мъж. А и, както знаете,

всички хубави мъже са или женени, или са обратни

– А ти имала ли си връзка с женен мъж и как се развиха нещата?
– Да, имала съм. Всичко е толкова красиво, когато има любов. Той не живее с жена си, но нямат развод. Сваляше ме близо две години, докато не станаха нещата. В началото си казах, че това е голяма грешка – дъщеря му е почти колкото мен, но в един красив момент забравих за тези неща. Всичко в него беше страхотно, той знаеше кое как да прави!…

– Значи все пак сте се разделили скоро, защо?
– Две години стигат! Нямам бъдеще с женен мъж. Мисля че решението ми беше разумно. Той беше на 49 години, а аз – на 25 г.

– Участвала ли си в групов секс или нещо по-нестандартно?
– Не и честно казано нямам намерения да участвам.

– Ти си една от малкото моделки и миски, които не са си сложили силикон по себе си, а и не виждам по теб други пластични интервенции. Планираш ли в бъдеще да си направиш някакви „подобрения” и какви?
– Нямам никакви корекции, засега. Смятам, че пластичната хирургия трябва да се използва тогава, когато наистина е наложителна. Когато му дойде времето, бих се подложила, да! Бих запълнила бръчки или повдигнала бюста, ако се наложи.

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ