Нашумяла актриса се притеснява от голите си сцени

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Споделените сексуални опасения на младата австралийска актриса Марго Роби допринесоха в немалка степен за шумотевица около премиера на филма „Вълкът от Уолстрийт“.

Нашумяла актриса се притеснява от голите си сцени

Тя е играе главната героиня Наоми, докато основната мъжка роля бе поверена на Леонардо ди Каприо. Режисьор пък на продукцията е Мартин Скорсизи.

Малко преди премиерата 23-годишната актриса сподели пред журналисти, че като е подписвала договора, изобщо не е знаела, че ще й се наложи да играе гола, твърди сайтът newsru.co.il. Тя била също шокирана, че в сценария има откровени сцени и възпитанието не й позволявало да снима в тях. Марго е говорила за страха си, че сцените ще бъдат видяни от родителите й и от любимия й дядо, на чиято ферма тя е израснала, а също за ужаса си, че голите кадри ще попаднат в интернет.

В резултат една от най-разпространените фрази в търсачките била „Margot Robbie nude scenes“. Веднага след премиерата сайтовете публикуваха същите тези голи кадри (снимките са били правени от екрана с мобилни телефони). По същата причина филмът бе удостоен с вниманието на сайта Mr.Skin, който следи изкъсо еротичните сцени в съвременното кино.

Филмът бе показан на 7 януари в Лос Анджелис и на 9 януари в Лондон. Австралийската премиера е на 13 януари, а от 23 януари лентата тръгва по екраните.

Както можеше да се очаква таблоидите пишат за любовна афера между актрисата и 39-годишния Лео. Ди Киприо нито отрича, нито потвърждава.