Бойко Борисов: ДПС е взело БСП на концесия! Чудовищната контрабанда поставя бюджета на риск! Министрите са като пощальони!

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Бойко Борисов: ДПС е взело БСП на концесия! Чудовищната контрабанда поставя бюджета на риск! Министрите са като пощальони!

– Г-н Борисов, тази сутрин Румен Петков обвини ръководството на БСП, начело със Станишев, че управляват по непрозрачен начин и мълчат за скандалите с Волен Сидеров. Мнозина подозират, че той и Георги Първанов се се договорили с Вас за общ фронт срещу Станишев. Вярно ли е това?

– БСП, ДПС и „Атака“ нямат коалиционен договор. За това са пряко зависими от златното пръстче на Волен Сидеров, което трябва да им осигури кворума

ДПС буквално е взело на концесия БСП. Вероятно това е провокирало и реакцията на ключови фигури от ръководството на БСП като Георги Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин.

Управляващите тотално контролират медиите.

– Защо смятате така?

– Когато двама никому неизнестни депутати от ГЕРБ напуснаха парламентарната група, в определени медии веднага се появиха информации, че партията е пред разпад, а същите те мълчат, когато най-висшите фигури в БСП – Георги Първанов, който беше председател на партията, а след това напусна поста си, за да бъде два мандата държавен глава, бившият вътрешен министър Румен Петков и бившият външен министър Ивайло Калфин казват, че ръководството на партията управлява двулично и непрозрачно.

Представети си какви ще са интерпретацията в медиите, ако аз, Цветан Цветанов и Николай Младенов започнем да говорим срещу ГЕРБ.

– Да, но от ГЕРБ действително напуснаха двама народни представители. Заплашена ли е партията от разпад?

– Когато напуснат двама никому неизвестни народни представители това не е никакъв проблем за една партия. Но когато бившият председател на партията и бившите вътрешен и външен министър, заедно с изявени личности в левицата като Георги Кадиев, Татяна Дончева и Нидал Алгафари кажат, че БСП се управлява задкулисно, това вече е червен картон за тази партия.

– Непрозрачното управление ли е най-големият грях на БСП?

– Не разбира се. Те управляват с лъжи. Всички виждат как безработицата расте с огромни темпове, всички виждат лъжите им за АЕЦ „Белене“. Там продължава да стои един гьол, а бяха пръснати за референдум цели 14 млн. лева.

Управляващите не решават въпроса с работа, а взимат нови и нови заеми, които ще ги изплащат бъдещите поколения.

Контрабандата расте с чудовищни размери и поставя на риск бюджета на страната.

Министрите са се превърнали в пощальони, които разнасят пълномощни за отказ на държавата ни от суверенитет с Европейската комисия.

Пощальонът Драгомир Стойнев занесе в Брюксел пълномощно, с което България се отказва от преговори за „Южен поток“ и предоставя тази възможност на Европейската комисия.

Той дори не беше приет лично от еврокомисаря, а остани пълномощното на секретарката му.

– Защо смятате, че властта контролира медиите?

– Има тотален контрол на медиите от страна на управляващите. Всички видяха как Бисеров  само в рамките на един ден се превърна от зам.-председател на парламента и от втория човек в ДПС, в гражданина Бисеров, а след това бе принуден да замлъкне. Тогава службите изпаднаха в паника, търсейки го и не можейки да го открият в продължение на дни.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook