Бижута „Направи си сам“

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Ако харесвате оригинални по рода си аксесоари, които да отличават стила ви от този на останалите, тогава сигурно често посещавате магазините за мъниста и майсторите нещо. В случай, че сте от по-сръчните, възползвайте се от нашите идеи за бижута „направи си сам“.

За да си измайсторите бижута сами, трябва първо да се снабдите с необходимите материали. Мъниста, верижки, кукички, а също прежда, филц, телчета, перманентни маркери и лак за нокти, за да скриете несъвършенствата. Някои „проекти“ изискват също пистолет с горещ силикон или секундно лепило, както и малки клещи. Останалото е въпрос на време и въображение.

Оригинални обеци

Когато косата е прибрана на класическа конска опашка или на небрежен кок, обеците са задължителен аксесоар. Вижте как да си направите обеци с мъниста, с копчета или пера от филц. Изборът на цветове оставяме на вас.

Ефектни колиета

Обемните бижута бяха топ модна тенденция за миналата година, а както се очертава, ще запазят позициите си и през този моден сезон. Направете си сами ефектни колиета от плат или мъниста, с пъстри дървени топчета или в актуалния за пролет-лято 2014 етно стил с племенни (tribal) мотиви.

Симпатични гривни

Понякога една красива гривна е довършителният елемент, с който визията ви изглежда завършена. Направете си сами романтични гривни с плат и дантела в различни цветове или придайте бохемски привкус на тоалета си с гривна от канап и пера. За нео-пънкарите идеална е плетеницата на гривна от кожени ленти или филц.

Допълнете кутията си с бижута с оригинален пръстен и интересна висулка.

13.01.2014/ Христина Спасова