G-точка

1
Добави коментар
chriss850
chriss850

Г-точка (на английски: G-spot) е нервен ганглий вътре в женското влагалище, на предната стена и обикновено е локиран между един до три инча (2.5 до 7.6 cm) дълбочина. Особено податлив на стимулиране по време на любовна игра или полов акт. sex shopG- точката не е самостоятелна структура, отделно от организма ти, в случая от вагината ти. Тя е част от стената на вагината, с малко по-различна консистенция от околната тъкан- по- грапава е на опипване. Абсолютно всяка жена я има, но при отделните представителки на нежният пол тя може да варира, както по размери, така и по разположение!Това обяснява защо някои жени се затрудняват да открият своята G – точка.
Масово се тръби, че тя е на предната влагалищна стена, но истината е, че G- точката може нерядко да бъде и по-встрани, и по-назад или направо на задна влагалищна стена.Големината й варира между 6 мм и 5 см, а разположението й е на около 2,5 см до 5 см навътре във вагиналния отвор. Сега да поясним- вход на вагината, от него отчиташ приблизително 2,5- 5 см и на това отстояние трябва да търсиш чрез внимателно и леко опипване G- точката си.Защо внимателно?Спокойно, тя не се травмира, но има вероятност да е по-малка на размери част, която при изследването ти или партньорът ти да пропуснете.Консистенцията й е леко грапава- общо взето , когато жената е възбудена, лесно може да нацелите островчето на G- удоволствието, защото контраста между нея и околната тъкан е по-значим. Но и в спокойно състояние, за твое или на партнъора ти успокоение разликата се усеща белезници с пухче

 Защо е толкова важна G- точката? Защото води до разтърсващ оргазъм, при правилно стимулиране, нещо от типа “ Леле, ще умрааа, ооох….!“. Според някои жени стимулацията на G- точката води до много по- мощна кулминация, отколкото стимулацията на клитора!

Това грапаво парченце плът е ужасно чувствително, с голяма концентрация на рецептори в него и основната му функция е върховно сексуално удоволствие / както се вижда, природата е доста щедра към женският оргазъм откъм начините за постигането му/.Усещането при нейната стимулация е нещо като да те залее изпепеляваща топлина- вълна след вълна, след вълна екстаз….
Най- честата й локализация е по предната стена на влагалището, но нека припомним, че са възможни вариации!. Така че- ако не я откриете- ти и/или партньорът ти там, не се косете, а се прехвърлете настрани, или назад. Изследваш се с пръстче- ако искаш сама, вземи огледалце, за да нацелиш вагиналният отвор ( моля, без смях- някои малки девойки изобщо не могат да се ориентират за “ правилната дупка“ ). Може седнала, но е по-добре да си легнала по гръб.Имай търпение- недей да бързаш, за да не я пропуснеш!  По- долу съм дала две картинки, по които можеш да се ориентираш приблизително къде да насочиш търсенето- едната е ако се изследваш в сравнително изправено положение, другата е при легнало положение- който вариант ти е по- удобен. Принципът е един и същ, а именно:Разтвори краката си настрани максимално широк за добър достъп до вагината ти.
sex shopС длан, насочена нагоре, към корема ти, плъзни в себе си един или два пръста, като се постараеш върховете им да опират в предната влагалищна стена, или иначе казано- притискаш горната стена на отвора.Плъзгай пръсти още от входа към нея и много бавно!Ако така не можеш, с плъзгане, пробвай с леко потупване- с върховете на пръстите “ опипвай“ нежно влагалището си- ако достигнеш място, където тъканта е малко по-различна по състав от околната, по опипване да кажем- честито, намерила си своята Г- точка!