CES 2014: Уникален звук в минималистичен дизайн от LG Sound Plate™

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

На CES 2014 LG показа доста интересни устройства, а днес виждаме и новата „звукова плоча“ на компанията. LG Sound Plate™ предлага богат звук и минималистичен дизайн. Сам по себе си дизайнът е уникален, но звука излизащ от това интересно устройство е още по впечатляващ. Sound Plate™ е нещо наистина свежо, което не сме виждали от много време в потребителската електроника.

LG Sound Plate™ идва в два модела (LAP340 и LAB540W) и два цвята, сив или черен, и е изцяло изработен от алуминий! Профилът на устройството е едва 35мм.

LAP340 има изходи за 4.1 канален звук и 120W мощност. Двойните субуфери са скрити някъде вътре и те ще ви впечатлят с дълбочината на баса си. А вградения Bluetooth® модул ще ви позволи да използвате аудио системата с вашите съвместими устройства.

LAB540W е стъпка нагоре от LAP340 и запазва 4.1 каналния звук, но мощността вече е 320W, за по-голяма дълбочина и обем, а субуфера е външен и е свързан безжично към Sound Plate™. Наличието на Wi-Fi модул ви дава достъп до Smart TV приложенията на LG, и дори има интеграция с BluRay 3D.