Най-добре облечените звезди на наградите Златен глобус 2014

26
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Наградите Златен глобус събраха едни от най-големите холивудски красавици на едно място

Наградите Златен глобус събраха за поредна година най-големите красавици на едно място. Много ни бе трудно да класираме само част от тях, тъй като повечето от познатите ни лица от големия екран изглеждаха фантастично. Кей Бланшет получи статуетка за най-добра женска роля, а Леонардо Ди Каприо грабна призна за най-добра мъжка роля. “Американска схема” бе удостоен с приза за най-добра комедия/мюзикъл. Ейми Адамс бе отличена като най-добра актриса в комедия или мюзикъл, а ДженифърЛорънс – като най-добра актриса в поддържаща роля. Ето и най-добре облечените дами от наградите. 

Кели Озбърн

Кели Озбърн

Кели е просто фантастична със стилната си черна рокля, зализана назад коса, бледо червило и грим на очите. Никога не сме я виждали толкова бляскава!

Лупита Нионго

Лупита Нионго

Лупита изглеждаше като звезда от корицата на Vogue. Не сме виждали такава червена рокля на червения килим. Роклята, косата и гримът бяха просто най-добрите!

София Вергара

София Вергара

Приказната й черна рокля е достойна за Барби. Въпреки че има толкова много плат, роклята подчертава по брилянтен начин голите й рамене и гърдите. Прекрасна е!

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт

Тейлър е толкова красива и привлекателна в тази бонбонена рокля, че трудно можем да я опишем с думи. Като прибавим и ангелските къдрици и безупречен грим, ефектът става зашеметяващ.

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет

Звезден разкош! Роклята на Кейт Бланшет сякаш е излязла от някой стар филм. Цялата й визия прави препратка към стария блясък на Холивуд. 

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс

Бялата рокля на Dior не може да изглежда по-добре! Силуетът й  е толкова мек и ретро, че не би могъл да бъде по-ласкателен към фигурата й. Джен изглежда като реклама от 50-те години.

Зоуи Дешанел

Зоуи Дешанел

Роклята на Зоуи е наистина фантастична. Обичаме винтидж стила с котешка очна линия! Ретро прическата й подхожда идеално на  роклята на Зоуи и говори за стил и класа.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Най-добре облечените звезди на наградите Златен глобус 2014 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари