Бийтълс с нова песен

13
Добави коментар
lalchev
lalchev

Пол МакКартни най-накрая даде зелена светлина на песента. Снимка: БГНЕС

От vagro.blog.bg

След излизането на общата песен на Майкъл Джексън и Фреди Меркюри, ще можем да чуем и неиздавана песен на Beatles, седяла досега в архивите.

Парчето ще бъде лансирано от живите членове на състава.

Now And Then е композирана от Джон Ленън през 1978-ма, а по-късно е работена от сър Пол МакКартни, Джордж Харисън и Ринго Стар, при събирането им през 1995-та за проекта Beatles Anthology.

Тогава този трак не влиза в албума, защото Пол е убеден, че феновете няма да го харесат.

Хора от екипа казват: „Песента на The Beatles – „Now And Then” е напълно завършена. И четиримата членове на състава имат участие в нея.

През 95-та на МакКартни не му хареса как звучи, но сега нещата са променени. Джон и Пол са основни вокали, а Джордж пее бек-вокалите и свири на китара.”

Ако парчето наистина види официално бял свят, то ще е първото за Beatles от 1996-та година, когато се появи неиздаваната Real Love.

Джеф Лин от ELO, който е продуцент на новото парче казва: „Песента имаше само припев и се нуждаеше от стихове за куплетите. Наистина преди време не беше довършена.

Парчето е в баладичен стил и е в Ла минор. През 95-та много го харесах и ще се радвам ако бъде реализирано.”

Говори се дори, че Пол МакКартни има намерение да издаде и Carnival Оf Light – 14-минутна композиция в напълно завършен вид, която преди време е спряна, заради несъгласието на покойния вече Джордж Харисън.

По публикацията работи: Елена Пенева