Роклите на наградите „Златен глобус“

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

На кои дизайнери заложиха звездите за червения килим на Златен глобус 2014. Вижте роклите на наградите Златен глобус!

Вечерна на Златните глобуси започна доста „мокро“, след като се спука канализационна тръба и наводни червения килим, но това не попречи на звездния блясък в Бевърли Хилс, който се излъчваше от 71-та церемония по раздаването на наградите „Златен глобус“.

Актрисата Рийз Уидърспуун, певицата Тейлър Суифт и актрисите Ейми Адамс и Амбър Хард успяха да заковат погледите с рокли с висока талия, голи рамене, но в различни цветове.

Ейми премина по червени килим в красива двуцветна рокля на Валентино, а Рийз Уидърспуун изглеждаше елегантно и изтънчено в рокля на Келвин Клайн в морско синьо.

Джулия Робъртс изглеждаше изключително стилно в рокля на Долче и Габана, а нейната колежка Сандра Бълок беше облечена в спортно-елегантна рокля, съчетаваща черно с розово и светло синьо.

Кейт Бланшет както винаги стилна в черна дантела от Армани с красиво изрязан гръб. Мила Кунис беше избрала красива рокля с блестящи пайети в горната си част на марката Гучи. Същата марка беше избрала бременната Оливия Уайлд, която заслепи всички с искряща наситено зелена рокля, очертаваща коремчето от напредващата бременност.

Една от най-изисканите актриси в Холивуд Джесика Частейн беше избрала „Живанши“ за голямата нощ. Кейт Бекинсейл беше по-блестяща отвсякога с метално бляскава рокля на дизайнера Зухаир Мурад. Ума Търман показа фина талия с рокля на Версаче, а Наоми Уотс избра Том Форд в цвят шампанско и златни бижута.

Очаквайте: Какво открихме в гардероба на звездите Амбър Хард, Дженифър Лорънс, Ема Уотсън, Ейми Адамс, София Вергара за Златен глобус 2014