Резил в “Голата истина”: Ели Гигова унижи Любо Нейков!

7
Добави коментар
Women
Women

Ели Гигова сравни Любо Нейков с “прасе” и то в ефир

Ели Гигова се изгаври брутално с Любо Нейков в “Голата истина”, видя Womens.bg. Красавицата направи такъв коментар към видео със свиня, която бяга по пътека във фитнес залата, че на Любо Нейков му стана лошо. Комикът бе сравнен с “прасе” и то в национален ефир от колежката си Гигова.

Ели Гигова се подигра на Любо Нейков

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов дори направи опит да мотивира пълничкия си партньор на екрана да свали излишните килограми. Нейков се опита да излезе от положение с чувство за хумор и потупа големия си корем, след което потресе зрителите с грухтенето си.

И за да е пълен циркът, Любо Нейков обеща на колежката си да изкара кирливите й ризи в ефир, като намери поне няколко неща, за които да й се подиграва. За начало започна с това, че няма приятел и най-вероятно ще си остане стара мома. Е, всяка жена би се засегнала от такъв коментар, дори и да е част от сценария!

Не можем да не се замислим защо водещите на “Голата истината” прибягват до такива елементарни сценки, за да задържат зрителското внимание. Очевидно шоуто губи зрители, още преди да ги е спечелило.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Резил в “Голата истина”: Ели Гигова унижи Любо Нейков! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари