Мис Плеймейт ясна 15 дни преди финала

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Мис Плеймейт ясна 15 дни преди финала

Елена от Черногорово с три пъти повече гласове от сочената за победител Вилиана

Скандално разкритие за далавери в “Мис Плеймейт 2014″ направи Гентиана Халити, моделката, която се класира втора в конкурса миналата година. “Току-що ми казаха победителката от Мис Плеймейт 2014 – Вилиана. Да є е честито 2 седмици преди финала на конкурса!“, написа силиконката в профила си във Фейсбук. Според слухове Вилиана била ексгадже на шефа на клуба, в който ще е конкурсът. От дискотеката били платили 20 бона, за да може “Мис Плеймейт“ да се проведе именно там, пък и тяхната танцьорка Вилиана да спечели титлата.

Съвсем друго обаче говорят цифрите във временния рейтинг на 12-те красавици. В сайта на “Плейбой“, където може да се гласува за финалистките, първа е хубавата Елена от пазарджишкото село Черногорово. Със своите 2527 гласа чаровната студентка по стопанско управление в ПУ води временното класиране. Вилиана, която и самата Елена сочи за своя фаворитка, е доста по-назад и с три пъти по-малко гласове от нея – 886. По резултат на Елена може да съперничи единствено заралийката Маги (с 2193 гласа), която описва съвършения самец като хубав, добър в леглото и разбира се – материално осигурен. Напред в класацията са и носителката на световната титла Мис Дупе – Кристина, за която са гласували 1621 души, и Ралица – любимка на 1060 ценители на женските прелести. В девета глуха остават Биляна (963 гласа), Ванеса (630), Ева (744), Мартина (746), пазарджиклийката Светлана (629) и Сиана (664). За пловдивската претендентка за титлата – Джулиана, са гласували 803 души. Ясно е, че при този резултат, дори конкурсът да се окаже нагласен, Елена ще бъде моралният победител в битката, коментират многобройните є фенове.

“Чух го от човек, който е в тези среди, че Вилиана ще спечели“, обясни пред в. “Марица“ Гентиана Халити. Според нея тази година организаторите са подбрали само красиви момичета. Една от фаворитките на Халити е Мис Дупе – Кристина. “Има страхотно тяло, лице, излъчване, да не говорим, че тя е със световна титла. Пловдивчанката Джулиана Гани – Мис Силикон, също е достойна да спечели“, каза моделката. Минути по-късно самата Джулиана също сподели с Фейсбук приятелите си клюката, че Вилиана ще грабне титлата и коментира: “Нямам думи!“.

“Вилиана е ниска, трътлеста и е от ромски произход“, шушукат и останалите є конкурентки. Чу се слух, че дори искали да бойкотират конкурса, като се откажат от участие в последния момент.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook