Русата Златка и Георги си признаха! Ето какво се случи в Big Brother!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Месеци след участието на Златка Райкова и Георги Валентинов в Big Brother, зрителите все още се питат какво се случи в шоуто и доколко вярна е клюката, че двамата са съгрешили в най-обсъжданата къща.

 „Нямаше се*с, но дори и да го бяхме направили, това щеше да бъде съвсем нормално. Ние сме двойка в реалния живот”, заяви пред списание „LoveStyle“ Георги Валентинов. Пред изданието ММА боецът призна, че в началото е бил скептично настроен към Русата Златка. „Единственото, което знаех за нея бе това, което се пише в медиите, а то не беше много хубаво” заяви Георги, признавайки, че скептично настроени към връзката му с плеймейтката били и приятелите му, които го съветвали да стои далеч от нея.

Когато обаче я опознал Георги Валентинов осъзнал, че няма и грам истина в образа, който Златка Райкова си изгради през годините. „Не се връзвам на хорските приказки”, заяви 20-годишният спортист и дори призна,че би желал именно Златка Райкова да бъде майка на децата му.  Засега обаче двамата не бързат с брака, тъй като са заедно едва от пет месеца.

„Живеем заедно, но е твърде рано да говорим за сватба. Трябва да дадем време на връзката си”, коментира Георги, а Русата Златка подкрепи думите му, допълвайки, че и тя се нуждае от повече време преди да каже заветното „да”. На въпрос, дали усеща разликата в годините и как се отразява на връзката им факта, че Георги е по-малък от нея със седем години, Златка призна, че преди да срещне Георги дори не си е помисляла да бъде с по-млад мъж. „Но в крайна сметка не усещам тази разлика по никакъв начин”, каза още Златка Райкова.