Няколко факта за надарените мъже

4
Добави коментар
Erotic.bg
Erotic.bg

Със сигурност сте чували репликата: “Не е важен размерът на магическата пръчка, а магията в нея.” Сигурни сме обаче, че колегите с по-големи инструменти няма да са особено съгласни с това твърдение. Определено, това да си по-надарен от другите, може да се окаже нож с две остриета.

По-високо качество на живот
Мъжете с по-голямо достойнство демонстрират висока увереност в личната си сексуалност, по-голяма издръжливост, което води до повече задоволени партньори и способността да доставят на мацката, с която са по-интензивни и приятни оргазми. Какво повече да иска човек?

По-добро разпространение на семенната течност
Определено, ако правят секс с партньорка, която иска да забременее, мъжете с по-дълги и широки инструменти дават по-добър и по-качествен начален тласък на своите малки, бели плувци, което прави бременността доста по-вероятна.

Обиколката
Повечето жени предпочитат мъжки атрибути, чиято обиколка е далеч по-голяма от дължината им. С други думи предпочитат да правят секс с партньор, чието снаряжение ще ги изпълни по-качествено и ще се адаптира по-добре към вагиналните стени, отколкото партньор, който е способен на дълбока пенетрация. Така че, всички мъже, които притежават по-широк, но не чак толкова дълъг “подизпълнител”, всъщност попадат в категорията на надарените и то без нейните недостатъци.

Недостатъци по време на секс
Щом се стигне до реалния сексуален акт, често се случва така, че по-големите членове причиняват болка и дискомфорт на партньорката, което, естествено, води до намалено удоволствие и за двамата участници в упражнението. Няма нищо по-неприятно от това, най-дивите ви и страстни фантазии, да бъдат разрушени от проблеми със съвместимостта.

Пушенето и честата мастурбация
Според някои проучвания, надарените мъже, които пушат и/или мастурбират често, са застрашени от свиване т.е. намаляване на размера на пениса. Така че, тези от вас, които спадат към тази категория, може би трябва да се замислят, дали да не спрат цигарите и “самостоятелните полети със самолета”.