Джони Деп и Амбър Хърд сгодени?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Актрисата Амбър Хърд е била забелязана с годежен пръстен, което дава основание да се прогнозира скорошна сватба със звездата от „Карибски пирати“Джони Деп, съобщава сайтът „Контактмюзик“.

Джони Деп и Амбър Хърд сгодени?

27-годишната красавица носела пръстен с огромен диамант на безименния пръст на лявата си ръка. Влизайки в ресторант в Лос Анджелис в понеделник, заедно със своя приятелка, тя правела всичко възможно, за да скрие пръстена от фотографите.

Връзката на Джони Деп с Амбър Хърд започна на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“през 2011 г. Заради нея Джони се раздели, след 14 години, с Ванеса Паради, с която имат две деца – Лили Роуз (14 г.) 4 Джак (11 г.). По-късно обаче Амбър заряза Джони, тъй като намирала живота си с него за скучен. Освен това Хърд, която е известна със своята бисексуалност, заяви открито, че не се срамува от факта, че харесва и представителки на своя пол. Деп обаче не се отказа и успя да я убеди да му даде още един шанс. Източник, близък до актьора, заявява, че той не е човек, който се отказва лесно.

„За краткото време, прекарано с нея, Джони успя да се влюби лудо и не приемаше нейния отказ. И двамата обичат литературата, така той намери начин да си я върне“, споделя източникът.