Счетоводни услуги в Пловдив – Счетоводна къща Микрофинанс

15
Добави коментар
microfin
microfin

Счетоводна къща МикроФинанс Пловдив предлага специални цени за счетоводно обслужване на новостартиращи дружества, както и преференциални цени за малки фирми и самоосигуряващи се лица.

 

Микрофинанс ООД предлага интегрирани решения в областта на управленското и финансово счетоводство, данъците и корпоративните финанси.

 

С цената на упорит труд, коректност, балансирани цени на счетоводните услуги и постоянен стремеж към усъвършенстване, Микрофинанс ООД доказа, че е надежден партньор и се нареди сред авторитетните счетоводни къщи в Пловдив.

 

Основен приоритет на компанията е допринасяне за затвърждаване на доброто име и поразклатеният имидж на счетоводния бранш, което може да стане само с цената на висок професионализъм, съчетан със спазване на морално-етичните норми в счетоводството. Водещия мотив, който не преставаме да следваме от създаването си, е усъвършенстване на организацията на счетоводното обслужване, което не трябва да се свежда само до поддържане на изрядна счетоводна документация, а да дава своевременна и точна информация на ръководството и да подпомага взимането на управленски решения.

 

С радост забелязваме, че усилията ни не са напразни. Клиентите ни оценяват подобаващо прецизността с която работим, специалното внимание и ползите от счетоводните услуги, като остават наши дългосрочни клиенти, партньори и приятели.

 

Дейността на счетоводна къща Микрофинанс е базирана в гр. Пловдив, като работим на място и с фирми от Асеновград и Търговище. Клиенти от останалата част на страната обслужваме дистанционно, посредством системата за онлайн счетоводство.

Счетоводна къща МИКРОФИНАНС предлага:

 

 Счетоводни услуги – пълно счетоводно обслужване, администриране на персонала и ТРЗ (пейрол услуги), счетоводни консултации, годишно счетоводно приключване и др.

 

 

 Регистрация на фирми в Търговския регистър към Агенцията по вписвания – първоначална регистрация на фирма, промени на обстоятелствата, публикуване на ГФО и др.

 

 Административни услуги – наблюдение и контрол на паричните потоци, изготвяне на вътрешно фирмени документи, изготвяне на справки и отчети за дейността на фирмата предназначени за ползване от ръководството и др.

 

 Специализирани услуги – разработка на бизнес планове и бюджети, инвестиционен анализ, вътрешно фирмен одит на счетоводния отдел, разработване на цялостна счетоводна система и др.

Тежките удари на финансовата криза накараха бизнеса да осъзнае важността на счетоводното и данъчно управление и планиране. Пренебрегвано преди, сега това се оказва от особена важност за оцеляване и развитие. Все повече компании започват да търсят услугите на специализирани счетоводни и консултантски предприятия /счетоводни къщи, юридически кантори, финансови и одиторски предприятия/. С това те оптимизират финансовия си резултат, чрез намаляване на разходите за поддържане на отдел Счетоводство и отдел ТРЗ, за наемане на специализиран счетоводен персонал и за закупуването на скъпо струващ счетоводен софтуер.

 

Извода е, че изнасянето на разходоемки и непривични дейности извън основния бизнес (аутсорсинг) ще Ви помогне значително да намалите разходите си и да освободите средства и време за развиване на основната си дейност.

 

Използвайки опита и професионализма на външни счетоводни специалисти, Вие максимално ще се възползвате от възможностите на законовата рамка и ще спестите време и усилия за разгадаване на специфични счетоводни казуси и проблеми. Във всеки един момент ще имате достъп до смелена в разбираем вид специализирана информация за важни финансови и счетоводни показатели. А това автоматично Ви осигурява конкурентни предимства, защото информацията и времето са ресурсите на бъдещето. Те са от стратегическо значение за всеки бизнес. Времето е единствения ресурс, който не се възобновява и е задължително да се използва оптимално.

 

Аутсорсинга е изключително подходящ за счетоводната професия и напълно приляга на спецификата на счетоводната дейност. Това е и една от причините за бурното му развитие през последните години, като доказателство за това е увеличения дял на счетоводните фирми, за сметка на наетите счетоводители.

 

Чувствайте се поканени да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват. Не се колебайте да се свържете с нас, с удоволствие ще Ви предоставим нашето професионално мнение !!!