Руска сателитна телевизия Радуга ТВ

1
Добави коментар
proaudio
proaudio

Радуга-ТВ – руската сателитна телевизия в България
Руският сателитен оператор Радуга-ТВ е един от най-предпочитаните в страната си. Той обхваща почти цялата територия на Русия с изключение на отдалечения североизточен район – Камчатка. В централната част на страната жителите избират Триколор ТВ, но това е така поради масираната рекламна кампания на оператора, но може да се каже, че Радуга-ТВ по нищо не отстъпва.
Радуга-ТВ дори има много предимства пред конкурента си. Едно от тях е, че сигнала за България е много добър навсякъде и се улавя с малка антена, с радиус от 60 см. За някой райони от Централна и Западна Българияе препоръчително да се използват 90 см. антени за по-добро качество на програмите. Телевизионните предавания на оператора Радуга-ТВ се излъчват чрез комуникационния спътник ABS-1 (75o Изток). Това е един наистина надежден оператор с много добро покритие и е широко разпространен в Украйна, Казахстан, Полша, Румъния и разбира се у нас.
Радуга-ТВ е много подходящт за българското черноморие, тъй като там сигнала е най-добър. Факт е, че по черноморието има много руски туристи, които си закупиха имоти и също искат да гледат любимите си програми. Оборудването за сателитна телевизия е достъпно за всички. Радуга-ТВ предлага много пакети за своите потребители, както и богата гама от безплатни канали. Едни от най-гледаните програми на оператора са НТВ, РБК, ТНТ, ТРО, ТВ3, Мир и Мир-3, СТС, ТНВ и още дузина подобни. Инвестицията за сателитна телевизия е еднократна, а след това гледате всичко безплатно и не на последно място без договор. Дали ще стоите цял ден пред телевизора или ще гледате веднъж месечно няма никакво значение, всичко Ви е безплатно.
Общия пакет от безплатни телевизионни програми надхвърля 20 броя. Можете да избирате да гледате водещите новини, филмови канали, актуални развлекателни шоута, образователни и спортни канали. Изборът зависи от Вас, а Радуга-ТВ се е съобразил с изискванията на всички клиенти. Това е един от най-добрите руски сателитни оператори, който се развива непрестанно и се стреми да предлага все по-добро качество и комфорт за своите потребители. Евтиното оборудване и лесната инсталация също са голямо предимство. Избирайки Радуга-ТВ, Вие ще знаете, че сте направили правилният избор.