Душ кабини по поръчка – каталог НЕО

2
Добави коментар
neodesign
neodesign

ПРОИЗВОДСТВО на ДУШ КАБИНИ

КАТАЛОГ на ДУШ КАБИНИ на НЕО ДИЗАЙН

НЕО ДИЗАЙН производител на душ кабини
НЕО ДИЗАЙН предлага душ кабини собствено производство. Компанията има дългогодишен опит в производството на душ кабини и се е утвърдила на българският пазар от 2003 г.

Опитът ни през годините гарантира перфектната изработка на изделията и тяхното отлично КАЧЕСТВО, СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ. Продуктите ни са с качествени материали и с качествена изработка, което ги отличава.

МАТЕРИАЛИ
Вложените за изработката на душ кабините материали са с проверено качество и са със специално предназначение за изработка само на душ кабини (душ паравани) за баня. Материалите, с които работим са бял алуминиев профил, хром алуминиев профил, кристално закалено стъкло, цветно закалено стъкло, лайсни и силиконови уплътнения, месинг обков с хром никелово покритие – панти, дръжки, държачи, фиксатори, обтяжки.

ГАРАНЦИЯ
Гаранцията на душ кабините е 36 месеца. Произвеждаме, както стандартни размери душ кабини, така и нестандартни размери. Специализирали сме се в производството на душ кабини по поръчка, душ кабини по индивидуален размер и изисквания на клиента и дизайнерски душ кабини със специални фигури и орнаменти. Душ кабините се изработват на всякакви размери без ограничение. Произвеждаме душ кабини по посочени от клиента размери, модел, форма, декор, орнамент и цвят.

Предлагаме голямо разнообразие на модели и над 2000 конфигурации душ кабини.

СЕРИИ
Душ Кабините НЕО се предлагат в три серии Серия КОМФОРТ ,  Серия ЛУКС , Серия PROMO LIGHT.

Душ кабините от серия „КОМФОРТ” са изработени от алуминиев профил (*бял, прахово боядисан профил и *хром, сатен, анодизиран профил) в комбинация с *Акрил (вид пластмаса на капки и други) или с *Кристално закалено стъкло (прозрачно, матирано, зелено, кафяво, сиво, синьо, орнаментни, матиране на фигури, матиране на орнаменти, матиране на флорални мотиви, матиране по проект на клиента, цветни стъкла с лакобел – цветове по RAL).

Отварянето на Душ Кабините от тази серия става чрез плъзгане и се предлага в различни конфигурации.

Душ кабините от серия „ЛУКС” са изработени изцяло от кристално закалено стъкло (прозрачно, матирано, зелено, кафяво, сиво, синьо, орнаментни, матиране на фигури, матиране на орнаменти, матиране на флорални мотиви, матиране по проект на клиента, цветни стъкла с лакобел – всякакви цветове по RAL) с месингов обков с хром никелово покритие (дръжки, панти, държачи, обтяжи и други). Отварянето на Душ кабините от тази серия е чрез врата и се предлага в различни конфигурации.

 

Душ кабини серия PROMO LIGHT  са душ кабини изработени от кристтално закалено стъкло, месинг обков и алуминиеви профили.

Отварянето на Душ кабините от тази серия е чрез врата и се предлага в различни конфигурации.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Душ кабините произведени от НЕО Дизайн са подходящи, като за жилищни помещения, така и за обществени помещения. Душ кабините са антибактериални поради което са подходящи и за здравни заведения. (НЕО дизайн е изработил и монтирал Душ кабини за хирургичния блок на Болница Токуда). Душ кабините са лесни за поддръжка и почистване. Нео дизайн е специализиран в оборудването с душ кабини на хотели; развлекателни заведения; здравни заведения; спортни центрове; центрове за разкрасяване; учебни заведения; промишлени помещения.

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ – собственият внос, производство и фирмените магазини на НЕО са гаранция за най-добрите цени.

ДУШ КАБИНИ СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

 

НЕО Дизайн предлага душ кабини за хора с увреждания. Душ кабината може да се изработи и съобрази с нуждите на всеки човек с оглед неговите изисквания и желания. За повече удобство и комфорт в ежедневието.

СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ

 

Душ кабините произведени от НЕО ДИЗАЙН са сигурни и надеждни. Качествената изработка и вложените материали и професионалното монтиране, гарантират безопасността на Вас и Вашето семейство.

За семействата с деца!

Душ кабините са безопасни не само за Вас, но и за децата Ви. Децата обичат да играят с вода и затова много често са в банята, тичат, играят на криеница дори в банята, учат се и изграждат хигиенни навици отново в банята и т.н. Много от родителите се тревожат за сигурността на децата си и имат притеснения особено когато душ кабината е изработена от стъкло.
Стъклата за изработката на душ кабини са закалени кристални стъкла, поради което са удароустойчиви и са много здрави. Много трудно биха се счупили. Ако все пак това се случи те няма да се счупят на големи и опасни парчета. При много силен удар с тежък предмет стъклата се чупят на много и малки парчета.

МОНТАЖ

НЕО Дизайн осигурява професионален монтаж на душ кабини от специалисти и инженери с дългогодишен опит. При нас няма неопитни и неквалифицирани монтажисти. Изберете професионалистите, а не аматьорите! Професионалисти както в производството, така и в монтажните дейности.

ЦЕНИ за МОНТАЖ и изисквания ………повече информация…

ПОЧИСТВАНЕ
Продуктите са лесни за поддръжка и почистване.

Не почиствайте продуктите със абразвни или киселинни препарати и остри предмети.

АРТИКУЛИ
При нас ще намерите душ кабинни на всякакви размери; стандартни душ кабини; нестандартни душ кабини; душ кабини с плъзгане; душ кабини с отваряне врата с панти; асиметрични душ кабини; петоъгълни душ кабини; класически душ кабини; луксозни душ кабини; акрилни душ кабини; стъклени душ кабини; душ кабини с бял профил; душ кабини с хром профил; душ кабина с кристално закалено стъкло; душ кабина с орнаментно стъкло; душ кабини с цветно стъкло: душ кабина сиво стъкло, душ кабина синьо стъкло, душ кабина кафяво стъкло, душ кабина зелено стъкло, душ кабина матирано стъкло, душ кабина с матиране на фигури и орнаменти; душ кабина цветно стъкло с лакобел цветове по RAL: душ кабина червено стъкло, душ кабина черно стъкло, душ кабина оранжево стъкло, душ кабина жълто стъкло, душ кабина розово стъкло и т.н.; правоъгълни душ кабини; душ кабина с четири страни; квадратни душ кабини; акрилни поддушови корита; порцеланови поддушови корита; лайсни прагчета; сифони; шаудрени.

За да Ви бъдем ПОЛЕЗНИ – Комфорт в Банята с душ кабини НЕО

Поставянето на Душ кабина е необходим и задължителен елемент в Банята, който допълва нейният интериор и я прави цялостна и завършена. Душ кабината е модерен и практичен завършек на обзавеждането за баня. За по – малките бани, където мястото е малко или недостатъчно решението е поставяне на душ параван за баня, преграда или статичен параван или плъзгаща система.

Така ще получите функционално помещение, добре оформено и оползотворено пространство. Поставянето на душ кабина, душ параван или преграда има за цел да осигури удобство и комфорт в ежедневието Ви.

Банята е помещението, което ползваме най-често в нашето ежедневие. Многократно ни се налага да ползваме банята и когато помещението е мокро и хлъзгаво се чувстваме некомфортно. Отделянето на мокро и сухо помещение с душ кабина или параван е особено важно когато в семейството има деца и възрастни хора. Така се гарантира тяхната безопасност, защото мокрото помещение носи по – голям риск от подхлъзване точно при тези възрастови групи. Не на последно място по важност, отделяйки поддушовото пространство с душ кабина или душ параван, си гарантираме, че децата винаги ще са сухи когато ползват банята. Особено важна подробност при семейства с малки деца, които опознават и изучават света около себе си, които обичат да играят навсякъде в дома, дори в банята и се учат на „добрата хигиена“.

Преграждането на помещението с душ кабина и душ параван е и много практично и полезно при много ангажирани, заети и работещи хора, които не разполагат с достатъчно време за почистване. Така обособено помещението се замърсява по-малко и цялата баня се почиства по-лесно.

ДУШ КАБИНА и ДУШ ПАРАВАН от НЕО ДИЗАЙН – за Вас и Вашата БАНЯ!

За хората, които предпочитат практичността и удобството в ежедневието си
и
искат да разполагат с повече време за себе си и любимите хора!