МОНТАЖ НА ДУШ КАБИНА или ДУШ ПАРАВАН

2
Добави коментар
neodesign
neodesign

Ако сте решили да оформите душовото пространство с душ кабина или душ параван преди да пристъпите към обзавеждането на банята трябва да помислите за някои неща:

– Първо се ориентирайте какво точно искате – душ кабина, душ параван, статична преграда и какъв да е моделът и конфигурацията;

– Консултирайте се дали това което си представяте може да се изработи и дали ще е подходящо точно за Вашата баня.

-!!! Задължително преди да купите душ кабината/душ паравана трябва да оформите пространството където ще се монтират. Много често клиентите слагат първо плочките без да са се консултирали, без майсторите да са пригодили банята за душ кабина/параван и чак след това решават, че искат душ кабина/параван. Оказва се, че вече е късно и не може да се направи почти нищо. Например не е сложен сифон за душ кабината, или плочките не са сложени по подходящ начин. В такива случай, също се намира решение, но все пак клиента няма да получи точно това което иска.

– При смяната на плочките и цялостния ремонт обяснете на майстора какво точно искате, каква кабина/параван сте избрали за да може той да подготви по най-добрият начин помещението.

– След като вече сте подготвили банята и сте направили своя избор можете да поръчате своята душ кабина/душ параван.

Ние от НЕО ДИЗАЙН произвеждаме Душ Кабини и Душ паравани на всякакви размери. Изключително голямо разнообразие на модели и конфигурации.

Душ кабина и Душ параван по поръчка от НЕО.